Cămăși de care au nevoie bărbații în garderoba lor

Pentru ca o garderobă să fie completă, bărbații au nevoie de mai multe cămăși. Ele sunt printre cele mai purtate piese vestimentare de către noi și din acest motiv, se găsesc în mai multe variante pentru a satisface toate pretențiile fie că dorim o variantă mai formală, casual sau orice e situat între cele două. Datorită acestui fapt s-au născut mai multe modele, dar mă voi concentra pe cele mai importate și des purtate de către bărbați.

Cămăși de care au nevoie bărbații în garderoba lor

Cămașă albă

Această cămașă este potrivită pentru orice situație și ținută deoarece e simplă și merge asortată la orice. Poți alege să o porți la un costum, la o ținută smart-casual sau la pantaloni scurți.

Cămașă pentru butoni

Este mai potrivită pentru evenimentele formale, la întâlnirile importante, ținutele business și oricând dorești să transmiți profesionalism. În plus, reprezintă o ocazie ideală să accesorizezi cămașa ori de câte ori dorești cu diverși butoni cât mai colorați sau personalizați.

Cămași cu pătrățele pe care trebuie să le aibă bărbații în garderobă

Comparativ cu cămașa uni, este considerată mai casual. Dimensiunile pătrățelelor dictează cât de casual este cămașa. Cu cât pătrățelele sunt mai mari cu atât cămașa este considerată mai casual. Atunci când dorești să o porți la costum vei afișa o ținută business-casual.

Cămașa în dungi

Dungile se găsesc într-o varietate mare și din acest motiv le putem găsi pe cămăși sub diverse forme. Mai late, subțiri sau colorate. O astfel de cămașa este considerată formală atâta timp cât are dungile cât mai subțiri și închise la culoare. Bineînțeles, dacă dungile sunt închise la culoare și restul cămășii e colorată atunci înclină spre zona casual.

Cămașa denim

Cea mai potrivită nuanță este cea albastră. Îți permite să o asortezi ușor, este clasică și potrivită la foarte multe ținute. Sunt bărbați care poartă cămașa din denim la costum și o asortează prin intermediul unei cravate. Pe lângă partea de costum, cămașa din denim arată bine asortată la pantaloni albi sau la khaki.

În multe cazuri, aceasta este folosită de a aduce un echilibru între formal și casual.

Cămăși uni pe care trebuie să le aibă bărbații în garderobă

Aceste cămăși sunt cele mai potrivite pentru cei care au în mod normal o muncă de birou. Pe lângă cămașa albă poți alege diverse tonalități de gri, roz pal, mov deschis, albastru deschis, bej etc. Sunt ideale pentru cei care 5-6 zile trebuie să poarte cămașă. În plus, cravatele se asortează mai ușor la aceste cămăși.

Cămași casual cu imprimeu geometric

Sunt acele cămăși cu imprimeu paisley, floral etc care sunt potrivite pentru ținutele casual.

Modele de cămăși prezentate, în acest material, le găsești în magazinul Pineberry din București Mall – Vitan sau online la preț promoțional.

Ce alte cămăși de care au nevoie bărbații mai cunoști?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *