Puloverul tricotat pentru sezonul rece

Este iarnă iar frigul își face încet încet loc în viața cotidiană. De ce să duci dorul căldurii de vară când te poți adapta purtând puloverul tricotat. Da, sunt de acord, nu este ușor să faci asta, dar omul este o ființă adaptabilă în orice mediu. Frigul își are și el farmecul în această periodă așa că haideți să vorbim în cele ce urmează despre un articol vestimentar care te va face să te cuibărești în el ca într-un șezlong într-o zi de vară.

Puloverul tricotat pentru sezonul rece

Spun că puloverul tricotat este un “must have” nu neapărat pentru că este un bun instrument de protecție împotriva frigului ci pentru că aceste articole vestimentare, deși sunt utilizate de bărbații de toate vârstele, au fost dezvoltate în ultima vreme oferind o paletă largă de culori, modele, sau texturi.

Am observat în ultimul timp că acel pulover clasic pe care ni-l tricota bunica în copilărie prinde tot mai mult teren în colecțiile marilor designeri vestimentari. Să recunoaștem…cu toții am purtat în copilărie aceste pulovere chiar dacă nu era stilul nostru sau ni se pareau demodate sau neadecvate vârstei noastre. Dar acest lucru s-a schimbat, tricotajul impresionând nu doar prin stilul clasic și unic ci și prin design. Fie că sunt simple, cu guler amplu, guler în V sau rotund, cu gulerul rulat, cu inserții din diferite materiale, colorate, negre sau albe, aceste articole dau un plus ținutei în acest sezon.

Acum când ne aflăm în perioada frumoaselor sărbători de iarnă, un pulover tricotat ne va face să ne integram în peisaj indiferent că e vorba de colindat, de o vizită la rude, de un eveniment monden sau de un concert în aer liber, de un week-end relaxat la o cabană sau de orice eveniment. Este un articol extrem de versatil care în funcție de model și culoare merge la o ținută casual, de cocktail sau office.

Spre exemplu un pulover negru peste o cămașă albă îți creează un look cuminte și clasic. Dacă vrei să adaugi o pată de culoare sau să scoți ținuta din tiparele de look clasic și să o arunci spre rebel poartă o cravată într-o culoare deschisa, jeanși și pantofi.

Așadar, un tricotaj într-o culoare de sezon (un caramiziu, alb sau de ce nu roșu) asortată lângă exact acele articole pe care le cere(poate fi un acesoriu, o anumită culoare la pantofi sau la pantaloni, un anumit stil de palton sau geaca) va face o impresie bună indiferent de locul în care ne aflăm, deci nu ezitați să dețineți în garderoba un astfel de articol iar dacă nu îl dețineți achiziționați unul cu toată încrederea pentru că veți face impresie.

Cum ai purta puloverul tricotat?

sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *