Q Clinic

Q Clinic – Centrul de Chirurgie, Medicină Estetică și Terapii Integrate ale Pielii – anunţă lansarea programului Q Life. Un program de intervenţii reparatorii realizate pro-bono. Și Q Education – primul centru de training privat de medicină estetică și chirurgie din România.

Cele două inițiative vin pe fondul unei investiții de două milioane de euro. Au devenit posibile odată cu mutarea în noul sediu din Cluj-Napoca al Q Clinic. Dispus pe patru nivele, noul sediu are o suprafață de aproximativ 1.000 mp. Au șapte cabinete de consultații, patru saloane pentru pacienți, un bloc operator și un altul de terapie intensivă. Dotate cu o aparatură de top, cea mai bună din Transilvania, cele două din urmă permit efectuarea unor intervenții dificile, de amploare, greu de realizat în alte condiții.

„Q Life este un proiect desfășurat prin intermediul Fundației omonime. Al cărui scop este realizarea de intervenții chirurgicale plastice și reparatorii, de medicină regenerativă. Dar si de oftalmologie, prin divizia Q Vision. O parte dintre acestea urmeaza să fie făcute de medici din străinătate pe care îi vom invita special în acest sens. Cea de-a doua inițiativă a noastră, Q Education se adresează studenților și doctorilor tineri aflați la început de drum. Aceștia vor avea șansa aprofundării studiilor de specialitate printr-un program de burse interne în cadrul Q Clinic”, explică dr. Adrian Avram, medic specialist Chirurgie Estetică, Plastică și Reparatorie.

Pe zona de infrastructură educativă, clinica dispune de o sală media conectată la blocurile operatorii și sălile de tratamente. Astfel încât cursurile pot fi completate și cu transmisii în timp real ale intervențiilor de interes, indiferent de natura lor.

Q Clinic are trei filiale

Cu trei filiale active, la Zalău, Bistrița și Satu Mare, un parteneriat la Brașov cu Clinique Lara Estetic, și cu o echipă de medici condusă de dr. Adrian Avram, Q Clinic e un brand de servicii medicale cu o filozofie simplă. Q înseamnă „Quality”, Calitate, înseamnă un întreg concept construit pe îmbinarea dintre tehnologia de vârf, know-how și relația medic-pacient pentru a obține maxim de rezultate, cu complicații minime, în terapiile pielii.


Transpus în cifre, Q înseamnă pentru clinica clujeană peste 3.500 de terapii estetice minim invazive (peste 1.000 pe an), mai bine de 10.000 de terapii laser dermatologice și chirurgicale (la o medie de peste 2000 de terapii pe an) și peste 100 de intervenții chirurgicale estetice și reconstructive.

Dar Q Clinic este și un business cu o strategie de dezvoltare susținută de investiții constante în tehnologie performantă, dublate de implementarea continuă a noutăților din domeniu. Fondată în 2007, Q Clinic aducea la Cluj-Napoca, prima platformă laser din România, Palomar Star Lux 500. Implementând odată cu aceasta medicina estetică minim-invazivă și primele tratamente non-invazive ale pielii.

A urmat în 2009 o doua platformă, Sciton Joule. Considerat și acum unul dintre cele mai performante și versatile sisteme laser de pe piața mondială.

De altfel, procesul de achiziții a continuat și în ultimii patru ani. Interval în care Q Clinic a investit în aparatură medicală de ultimă generație. Cum ar fi aparatele medicale de remodelare non-chirurgicală VelaShape și Criolipoliza, dar și tratamentele faciale revoluționare de tipul sistemului eTwo.

Una dintre diviiziile cheie Q Clinic, este Q Vision. Divizia de oftalmologie si optica medicala, cu o dotare de varf, fiind posibile interventii chirurgicale oftalmologice complexe.

Comparabilă acum cu orice clinică privată din Occident, Q Clinic are printre planurile de viitor atragerea de noi clienți prin dezvoltarea turismului medical. Implementarea unui sistem de Telemedicină pentru optimizarea comunicării la distanță. Dezvoltarea diviziei de Medicină regenerativă (celule stem, factori de creștere etc), dar și extinderea teritorială prin noi parteneriate și în regim de franciză.

Specializată pe tratament şi diagnostic al pielii și dotată cu o tehnologie care acoperă întreaga gamă de terapii laser ale pielii existente la ora actuală pe plan mondial, Q Clinic integrează și servicii de chirurgie majoră – chirurgie estetică, chirurgie plastică și reparatorie, chirurgie generală minim-invazivă, chirurgie cranio-facială și chirurgie vasculară -, precum și compartimente de oftalmologie și de medicină regenerativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *