Respectul Bărbaților Moderni

Una din calitățile cele mai importante care se regăsește la baza oricărui grup masculin social este respectul bărbaților.

Fie că vorbim despre gentlemani, hipsteri, metro sau lumbersexuali, toți au  respectul bine conturat față de lumea exterioară, dar mai ales față de ei înșiși ca persoane sociale.

Respectul bărbaților moderni

Prin lipsa acestei calități este practic imposibil de a face să funcționeze și să dureze o relație dintre noi oamenii, sau viața unei comunități mari. Chiar dacă este întâlnit și în grupurile criminale de tip mafiot, unde respectul este impus, iar manifestarea lui este însoțită de teamă, până la comunitățile spirituale, aici respectul îmbracă altă formă, aici el este oferit și însoțit de admirație.

Este în capacitatea unui bărbat de a stârni respect și amirație pentru a deveni atractiv în ochii unei femei. Acest respect devine evident atunci când femeia remarcă anumite fapte și atitudini pe care nu le-a văzut la majoritatea bărbaților pe care i-a întânit.

Bărbații pot devenii extrem de preocupați în chestiuni gen precum felul de cum arată sau felul de a se îmbrăca. Prin folosirea unor produse de calitate bună, atenția acordată unor mici detalii, poate nesemnificative, care un impact destul de mare, un exemplu elocvent ar fi poziționarea corectă a butonilor la ingisna de la butoniera sacoului, până la asortarea corecta a culorilor, în crearea unei note plăcute, în  vederea realizării unui rezultat dorit.

Respectul este precum o baterie, ea conferind energia „pentru a pune în mișcare” admirația dar și impulsul de a acționa.

El te poate ajuta în luarea unor decizii corecte și nu de a șovăi sau de a te îndoi de acțiunile tale, ci de a fi demn de rezultatul acțiunilor tale.

Mai important ca respectul pe care ți-l poartă lumea înconjurătoarea, este respectul față de sine. Respectă-te pe tine ca om, iartă-ți tu ție păcatele/problemele/greșelile și atunci o să primești la fel de la lume.

Un bărbat care se respectă este un om puternic, cu caracter de piatră și cu personalitate lucidă.
Dar există și o parte mai puțin frumoasă, una negativă, cea care unii bărbații încearcă să o facă, cea în care este practic imposibil de realizat, în care bărbatul să fie primul în toate de la casă, familie, carieră sau gașca de prieteni.

Până la urmă buna creștere a bărbatului se evidențiază prin manifestarea respectului în relațiile cu cei din jur, a respecta tot ce îl înconjoară și mai ales trebuie respectată valoarea izvorâtă din virtuți.

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *