Invitatie : Revelionul Malagamba 2015 by S.T.U.P

Pe 31 Decembrie, la trecerea dintre ani, S.T.U.P. va invita sa petreceti revelionul Malagamba in stil interbelic si sa incepeti un 2015 ,de la ora 22:00 pe Str. Smardan 43, Bucuresti (zona Lipscani ).

Revelionul Malagamba 2015 by S.T.U.P

Cu aceasta ocazie fiecare din noi va fi un icon pentru o seara cum era odata, asadar incepem anul malagambisti. Una din locatiile unde Sergiu Malagamba s-a consacrat ca fiind cantaret de jazz are onoarea de a primi cu aceasta ocazie cei mai frumosi‘malagambisti’ ai noului curent, noul val boem care imbina cu nonsalanta zona underground cu luxul micului Paris.

Petrecerea va incepe cu reinterpretarea pieselor celebrului cantaret in stil contemporan mixate cu noile hituri mondiale care rasuna in cluburile din intreaga lume, creand o atmosfera cu stil pe o coloana sonora underground.

Invitatii vor fi niste trendsetteri ai serii de revelion in centrul istoric al capitalei, pe muzica lui NotSoCommon DJ cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar si electro si industrial, trecand prin alternative indie, dubstep si ajungand pana la house si techno.

Dar nu numai, va mai fi si BICA pentru a ne incanta cu stilul sau de Disco, Funk si Deep House.

Ideea din spatele acestui eveniment este povestea lui Sergiu Malagamba. Acesta era un icon din Republica Moldova si Romania interbelica, mutat in Bucuresti prin anii 30′ – 40′, un artist care a introdus muzica de jazz in lumea culturala a vremii. Malagamba avea un stil vestimentar aparte, era un trendsetter, un boem bulevardier carismatic, care a inceput sa fie imitat de tinerii bucuresteni, studenti, elevi, intelectualii de cafenea, care doreau sa traiasca si sa gandeasca liber, sa creeze o lume noua si sa scape de vechea moralitate.

Era un curent indraznet, liber, pe care regimul pro-nazist al lui Ion Antonescu a incercat sa-l eradice, inchizand-ul pe Malagamba in ’42 intr-un centru de reeducare. Fapt cedeclansat o revolutie spontana a elevilor din liceele bucurestene, care au protestat public pe Calea Victoriei. Acesta a devenit un simbol al spiritului liber, iar Constantin Tanase i-a lansat chiar un celebru cuplet si dans numit Malagamba, iar apoi, marele jazz-ist JonnyRaducanu, i-a adus omagii in concertele sale, ce transcedinchistata perioada comunista.

Dress-code : Trash Interbelic

Open buffet & bar all night long 250 lei / pers

Video-ul de promovare al evenimentului este realizat de catre regizorul de film Mircea Zanian iar fotografiile de catre Dacian S. Foldi – The Storyalist – A Photographic Love Affair

NotSoCommon Dj ( Electrocord ) -https://soundcloud.com/notso-commondj

Bica – https://soundcloud.com/bica

Rezervari :
Sava Ionut Daniel 0735. 896. 633 / 0735. 896. 632
Email : evenimente.stup@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *