Samsung Galaxy S7

Smartphone-ul Samsung Galaxy S7 a fost lansat în luna februarie a acestui an. Display-ul de 5.1 inch este în continuare punctul forte al acestui telefon, iar ecranul Super AMOLED cu Gorilla Glass oferă pe lângă o calitate de excepție a imaginii și o impresie de smart-phone rigid și rezistent. Testele de pe internet arată totuși contrariul, fiind destul de vulnerabil, în special în partea din spate, nu cea frontală, totuși. Culorile ecranului sunt de lăudat, rezoluția de 1440×2560 și densitatea pixelilor de 577ppi fiind mai mult decât potrivită pentru un telefon de ultimă generație, chiar ideală.

Samsung Galaxy S7

Dacă dorești să-ți achiziționezi telefonul în România, acesta vine cu procesorul Exynos 8890 Octa, cu 4 nuclee 2.3 GHz Mongoose si 4 nuclee 1.6GHz Cortex-A53. În Statele Unite varianta cea mai căutată și preferată de clienți a fost Snapdragon 820, iar primele teste arată un mic avantaj pentru acesta, nesemnificativă, totuși. Samsung S7 rulează pe un Android 6.0 Marshmallow (care aduce ceva îmbunătățiri față de varianta Lollipop) și este alimentat de o baterie de 3000mAh. Măsoară 142,40 mm în lungime, 69,60 mm în lățime, în grosime având dimensiunea de 7,90 mm, iar greutatea fiindu-i de 152 grame.

În ceea ce privește spațiul de stocare, telefonul vine în 2 variante: cea de 32GB sau 64GB, dar cu ajutorul unui card microSD, care este introdus în partea de sus a smartphone-ului, problema spațiului devine istorie, spațiu ce poate fi utilizat pentru instalarea diverselor aplicații sau pentru filmulețe, poze și muzică. Pe lângă procesorul octa-core, cei 4GB de RAM fac din S7 să fie cel mai rapid telefon Samsung și asta nu rezultă doar din modul în care intri în aplicatii, ci și viteza cu care sunt rulate acestea.

Chiar dacă ultimele două generații dispun de o cameră de 16MP, Galaxy S7 are camera de 12MP. Camera principală vine și cu modul Pro, având și funcția de panoramă. Camera pentru selfie-uri în schimb, este de 5MP, dar nu dispune de bliț. Samsung Galaxy S7 poate filma în 4k și are funcții pentru hyperlapse și slow-motion.

În ciuda faptului că bateria are o capacitate mai mare decât a generației anterioare 3000mAh>2550mAh, criticii consideră că Samsung mai are de lucrat la capitolul baterie, performanța acesteia fiind în continuare destul de modestă, iar posibilitatea de a o înlocui este nulă, deoarece nu dispune de funcția de detașare, exact ca predecesorul său, S6.

Cu plusuri și minusuri, ca orice alt smartphone sau gadget post-modern, Samsung Galaxy S7 îmbină utilul cu plăcutul, putând fi achiziționat în trei variante: negru. auriu sau roz, iar pentru cei care conduc în cea mai mare parte a timpului sau pentru simplul fapt de a fi în pas cu moda sau chiar pentru confort și comoditate, pot achiziționa în același timp și o cască bluetooth Samsung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *