Stickr Connects Lights On Romania

stickr – cover the world anunță primul parteneriat strategic în zona socio-culturală alături de Lights on România. Astfel, sub tema festivalului din acest an, CONNECTED, Stickr și Lights on România creează prima harta digitală unică a experiențelor din festival.

Lights On România promovează o nouă nișă a artelor vizuale în spații publice – activări urbane și colaborări intersectoriale inedite. Lansat de Asociația Daisler în 2018, evenimentul a reușit rapid să atragă o comunitate importantă de pretutindineni.

Anul acesta instalația “Mi-e dor de tine”, creată în cadrul Lights On, s-a aprins în premieră în inima celei mai mari comunități de români din Statele Unite ale Americii, Chicago, și reprezintă conexiunea puternică și emoționantă dintre noi toți.

Stickr – cover the World

Este prima aplicație de social media care promovează conținut autentic, fără meme copiate de pe internet. Fără share WhatsApp files, fără filtre de retușare trăsături fizice, fără noise, fără fake info și fără ads.

Stickr și Lights On România își propun să aducă în lumină, emoțiile românilor din România și din USA. Sub tema CONNECTED, utilizatorii Stickr sunt invitați să creeze harta digitală a experiențelor și trăirilor din cadrul Lights On România. Aprinderea instalațiilor de artă urbană “TE AȘTEPT“, “ȘI MIE” din Cluj și București, și “MI-E DOR DE TINE” din Chicago.

Harta personalizată Lights on România 2021 va putea fi vizualizată oricând în această aplicație. Postările din hartă pot fi shared direct din app către alte platforme sociale. Fiecare postare include un buton activ de “directions”, oferind astfel informații despre localizarea exactă a instalațiilor.

Mecanica este foarte simplă: în aplicația Stickr – Cover the World (disponibilă momentan doar în iOS), utilizatorii pot posta propriile instantanee cu instalațiile din festival, utilizând #lightsonstickr. Postările create de utilizatori vor fi adăugate ulterior în harta personalizată Lights On România 2021. Ne dorim că emoțiile autentice din jurul creațiilor artistice din festival să fie surprinse și postate în Stickr. Astfel încât această harta personalizată Lights On România 2021 să devină o amprenta digitală unică a proiectului și a comunităților de români de pretundineni.” afirmă Sorina Diaconu, reprezentant Stickr.

Credem că poveștile bune aduc oamenii împreună. Am descoperit același lucru și în filosofia aplicației Stickr, unde vom urmări cu mare atenție experiența voastră cu instalațiile Lights On România 2021” menționează Andi Daisler, Director Lights On România.

Ajuns la a patra ediție, light-art festivalul Lights On România este parte din ILO network (International Lightfestivals Organization), și este înfrățit cu evenimente majore precum Canary Wharf Winter Lights, Glow Eindhoven și chiar Fête des Lumières, cel mai mare festival de lumină al lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *