Festivalul Zilele Jocurilor – Boardgamers Convention A Ajuns La A Șaptea Ediție

Zilele jocurilor – Boardgamers Convention este cel mai mare festival dedicat jocurilor de societate din România. Ediția de anul acesta va avea loc la Palatul Culturii din Tîrgu Mureș. Chiar în centrul orașului, în perioada 19-21 noiembrie 2021. 

Ediția de anul acesta se anunță cu și mai multe jocuri, chiar și cu mai multă interactivitate. În cadrul festivalului de board games se vor putea testa cele mai noi, dar și cele mai populare jocuri de societate. Totodată, participanții evenimentului vor beneficia de oferte exclusive la jocurile de societate, la zona expozanților. Organizatorii evenimentului au încurajat designerii de jocuri din România să participe la eveniment prin amenajarea unei zone speciale unde își pot testa prototipurile împreună cu participanții.

Zilele Jocurilor – Boardgamers Convention este un festival devenit deja tradiție în comunitatea pasionaților de jocuri de societate


‘’Unul din motivele pentru care vin oamenii la Zilele jocurilor este că nu trebuie să stea să citească singuri regulamentele. Vor găsi tot timpul pe cineva săritor care să le explice cum trebuie să se joace. Dacă anul trecut ne-am văzut doar în online, ediția cu numărul 7 ne aduce împreună la Palatul Culturii din Târgu Mureș, unde așteptăm să vină familii cu copii, jucătorii ocazionali, dar și jucătorii înrăiți, cu colecții de sute de jocuri. Timp de trei zile ne vom transforma în capitala jocurilor de societate din România. Oferta de jocuri disponibile fiind cea mai mare din țară‘’ a declarat Mihai Ungureanu, organizatorul evenimentului.

Festivalul Zilele jocurilor e deschis de vineri, 19 noiembrie, ora 10:00 până duminică, 21 noiembrie, ora 17:00, la Palatul Culturii Tîrgu Mureș.

Intrarea este gratuită.


La câteva ediții de Zilele jocurilor – Boardgamers Convention am fost prezent și merită pentru că e multă muncă în spate. În plus, te poți alege cu câteva boardgames ideale pentru familie și de ce nu sub formă de cadouri pentru sărbătorile de iarnă.

Mai multe detalii găsiți pe www.bgcon.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului

Zilele jocurilor – Boardgamers Convention este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *