Stil Masculin Meet Up La Livada Cluj

Am început acum câteva săptămâni niște demersuri pentru a fi mai aproape de, voi, comunitatea Stil Masculin prin acest Meet Up. Și anume prin promovarea cititorilor pe contul meu de Instagram/blog printr-un mecanism simplu pe care l-am explicat aici. În plus, săptămânal voi alege cele mai bune tinute ale cititorilor pe care le voi publica sub forma unui articol.

Stil Masculin Meet Up la Livada Cluj

Instagram Stil Masculin 1

Pe lângă partea online am avut întâlniri în offline în București și în Cluj ca în acest exemplu pe care doresc să le reiau. Drept urmare eu și Livada – Restaurant Music & Lounge vom fi gazdele. Îți vom oferi un pahar de vin, o apă/răcoritoare și o cafea.

Ce se va întâmpla la acest Stil Masculin Meet Up?

Ne vom cunoaște, vom schimba sfaturi, idei despre lifestyle și vestimentație,  feedback-uri și ne vom împrietenii și în offline. Această întâlnire se va petrece într-un aer relaxant și din acest motiv vă cer să veniți cu bună dispoziție. În plus, este un loc excelent de networking din experiența întâlnirilor anterioare. Eu cel puțin mi-am făcut mulți prieteni în cadrul acestor întâlniri. Printre participanți vor fi persoane care activează în acest domeniu de lifestyle și stil masculin sau persoane pasionate de vestimentație.

În cadrul acestei întâlniri vom face un material foto- video pentru arhiva noastră în aceeași manieră cum ai putut observa la una dintre întâlnirile noastre anterioare.

Când va avea loc întâlnirea?

Eu am rezervat pentru data de 27 noiembrie ora 18:00 la Livida, str. Clinicilor, nr 14, Cluj.  Vom fi în jur de 15-20 persoane și întâlnirea nu se adresează doar bărbaților.

Pentru a te trece pe lista participanților îți recomand să te înscrii la formularul de mai jos.

Dacă nu poți vizualiza formularul de mai sus încearcă la acest link.

Este important pentru mine să vă treceți datele în formular pentru a știi cu câte pahare de vin să vă aștept. Se merge pe principiul primul venit primul servit și vom avea și o listă de rezervă în cazul în care cineva nu poate onora cu prezența.

Cu cine mă întâlnesc pe 27 noiembrie la Livada?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *