Street Style Bucureşti - Ediţia De Vară Partea A Şasea

Vara este pe sfârşite, dar nu şi ediţiile de street style. Fotograful Valentin Niculescu a fost din nou pe străzile din Bucureşti. Astăzi, vreau să-ţi prezint câteva ţinute simple cu o mică descriere.

Înainte de a începe cu prima fotografie, vreau să menţionez că doar un singur bărbat va face parte în această descriere. Despre cei care nu voi comenta, înseamnă că nu au nimic de arătat prin stilul  lor vestimentar.

Pot spune despre bărbatul de mijloc că are o ţinută care nu este foarte des întâlnită. Sunt două accesorii care pun accent pe această ţinută şi anume bretelele şi ceasul. Bretelele au început să fie foarte des întâlnite mai ales că multe branduri au lansat o „modă” de a purta jeanşi cu acest accesoriu lăsat. Chiar dacă bretelele au început să devină mai cunoscute, multă lume nu ştie să le poarte. Singurul element care nu-mi place la acestă ţinută sunt jeanşi datorită felului în care îi vin.

Un plus, pe care-l are ţinuta este accentul de culoare dat de ceas.

Ţinuta de mai jos, mi s-a părut cea mai interesantă. Foarte rar vezi o astfel de ţinută lejeră. Relaxarea ţinutei este datorită nasturilor descheiaţi de la manşetă şi a materialului cămăşii. Îmi place că ţinuta are uşoare accente milităreşti cum ar fi  epoleţii de pe cămaşă.  Ca şi primul bărbat, are accente de culoare datorită tenişilor şi poartă brăţări din piele.

19
1

Despre următoarea ţinută, pot spune că este una clasică dacă punem în calcul doar cămaşă, kakii şi loaferşi. Mi-a plăcut că nu şi-a asortat cureaua la pantofi, dar a potrivit cravata la cămaşă. Totuşi, consider că ar fi mers o  curea mai îngustă.

Street Style Bucureşti - Ediţia De Vară Partea A Şasea
2

Related Posts

5 thoughts on “Street style Bucureşti – ediţia de vară 6

 1. roek spune:

  a doua tinuta imi place

 2. razvannn spune:

  La primele două poze îmi plac acele mici detalii, dar ca ţinută întreagă, ultima îmi place.

 3. Paul spune:

  a doua :) prima poza pe lipscani la labirint eram pe acolo, poate prindeam si eu de.o poza, altadata

 4. Laci spune:

  @Paul Trage-l si tu de maneca cand il mai vezi pe fotograf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *