Street style Cluj ediţia de vară - partea a treia

Vreau să-ţi pun la dispoziţie, alte surse de inspiraţie în stil precum fotografii de street style Cluj pe care le-am făcut în această vară. Fotografiile sunt realizate în perioada Tiff-ului.

Street style Cluj ediţia de vară

Despre tipul din prima fotografie pot spune  că mi-a plăcut foarte mult aerul lui lejer. Când l-am abordat pentru a-i cere acordul să-i fac o fotografie, mi-am dat seama că este străin şi de acolo şi aerul relaxant.

Mai adaugă şi cămaşă din denim cu mânecile suflecate şi pantalonii scurţi kaki.

Mi-a plăcut că poartă geantă care îl scapă de buzunarele pline, dar din păcate nu şi de la cămaşă. Despre bărbatul de mai jos, mi-a plăcut cum a fost accesorizat. S-a folosit de o brăţară din piele, ceas asortat la tenişi şi bineînţeles neplistiţii ochelari de soare. Accesoriile fac toată ţinuta.

Street style Cluj ediţia de vară
Street style Cluj ediţia de vară bratara de piele

Mi-a plăcut foarte mult pata de culoare de pe ochelari.

Street style Cluj ediţia de vară
ochelarii

Din nou o ţinută foarte lejeră.

DSC5872
tinuta

Mi-au plăcut foarte mult detalii de pe ceas şi cureaua acestuia.

DSC5874
ceasul

Cum ți s-a părut această ediție de vară de Street style Cluj.

Related Posts

3 thoughts on “Street style Cluj ediţia de vară – partea a treia

  1. Nicholas spune:

    Deci in poza numarul 2.Tipul cu bratara de piele.1:camasa aceea trebuia bagata in pantaloni.2:mai trebuia un nasture deschis la camasa.3:in locul acelei bratari de piele as fi ales mai multe bratari dar de nuante diferite de albastru.4:in locul tenesilor as fi ales niste mocasini violet sau albastru.5:as fi rulat pantalonii scruti.6:as fi schimbat cureaua de la ceas cu una gri nu alba cum este in poza(numai daca as fi ales sa port in continuare acei tenesi) si nu in ultimul rand 7:as fi pus o curea albastra cu dungi albe din panza.

  2. Nicholas spune:

    In ultima poza tipul acela trebuia sa mai ruleze inca putin aceea camasa si pe langa aceasta treaba sa mai ruleze si pantalonii.Mai trebuia un nasture desfacut la camasa.

  3. Laci spune:

    @ Nicholas Cam multe schimbari, dar imi plac toate cele propuse de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *