Personalizează-Ți Stilul Cu Ajutorul Ochelarilor De Vedere

Porți de ceva vreme ochelarii de vedere și ei au devenit un accesoriu indispensabil pentru tine. Cu siguranță ai investit o sumă considerabilă în ei pentru că știu că nu sunt ieftini și trebuie să ai grijă în permanență de ei. De câte ori te-ai gândit la varianta de a-ți personaliza ținuta cu ajutorul ochelarilor de vedere?

Aceștia pot fi pata de culoare sau un plus de stil în ținuta ta. Probabil te gândești că acest articol este destinat doar anumitor categorii de persoane și anume purtătorilor de ochelari. Majoritatea bărbaților s-au gândit cel puțin o singură dată la cum le-ar sta cu ochelari de vedere, iar o parte dintre ei i-au și probat. Probabil pe cei cu lentile fără dioptrii, mai ales că a fost această modă a falșilor ochelari de vedere.

Nu este niciun secret că persoanele care poartă ochelari sunt considerate inteligente, dar ce zici dacă ai fi considerat atât intelegent, cât și stilat.

Pentru a-ți personaliza stilul ai nevoie de 3 elemente: ramă, brațe și forma lentilelor. Evident că poți alege toate cele trei elemente într-o singură pereche de ochelari sau să îți alegi doar un element caracteristic.

Personalizează-ți stilul cu ajutorul ochelarilor de vedere

Rama ochelarilor de vedere

Aș fi foarte atent dacă aș începe de la ramă pentru că alegerea unei perechi de ochelari depinde foarte mult de fizionomia ta. Indiferent de cât de mulți bani ai dat pe perechea ta, un produs care nu se potrivește va da întotdeauna greș. Scopul este de a te ieși în evidență într-un mod pozitiv.

Ochelarii pot fi cu sau fără rame, iar grosimea diferă de la un model la altul. În plus, ai și o gamă variată de culori, dar și imprimeuri din care poți alege. Un imprimeu clasic care te scoate instant în evidență este tortoise shell care este potrivit pentru cei roşcaţi, blonzi şi bruneţi. Ramele tortoise shell aduc un plus de lux ţinutei.

Brațele ochelarilor

La fel ca și în cazul ramelor, acestea pot fi elementul de contrast sau pata de culoare a ochelarilor și, implicit, a ținutei. Desigur, brațele pot fi mai groase sau mai subțiri și pot fi confecționate din diverse materiale.

Lentilele ochelarilor de vedere

Aici ai foarte multe opțiuni în funcție de forma feței. Dacă ai fața rotundă alege rame late și dreptunghiulare. Alege lentile mari pentru că cele mici îți vor micșora ochii. Pentru fața pătrată alege ochelarii ovali pentru a  rotunji formele feței. Fața alungită cere rame subțiri și dreptunghiulare pentru a fi în balans cu fizionomia ta. Ochelarii ovali sunt cei mai potriviți pentru cei cu fața în formă de inimă. Pentru a fi în echilibru cu fizionomia ovală, ai nevoie de ochelari cu rama dreptunghiulară, dar colțurile să fie rotunjite.

Ochelari de vedere la un preț special se pot găsi pe Lensa.

Related Posts

1 thoughts on “Personalizează-ți stilul cu ajutorul ochelarilor de vedere

  1. Renata spune:

    Daca s-ar putea ca ochelarii sa fie complet invizibili,ar fi minunat!:))….Ai mei sunt fara rame si cu brat transparent, finuti si foarte frumosi, toti mi-i admira. Cand insa vreau sa fiu extrem de frumoasa, port lentile de contact si ma simt perfect. Urasc ramele de ochelari negre sau socant colorate, te fac sa pari ca n biet papagal nebagat in seama si care cerseste priviri pline de mila! Imi par penibile si nu as purta asa ceva pt nimic in lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *