Header-Lîngrijirea Personală

Cele peste 2000 de articole pe care le-am publicat pe Stil Masculin au fost împărțite în informații despre îngrijirea personală, atitudine, stil, cum să faci cele mai bune combinații posibile și cum să te îmbraci corect. Dintre aceste categorii, majoritatea cazurilor se rezumă la două aspecte importante: îngrijirea personală și vestimentație. În opinia mea, ambele trebuie să meargă mână în mână.

Îngrijirea personală sau felul în care ne îmbrăcăm?

Deși unei persoane îi ia câteva secunde să te analizeze, vestimentația nu înseamnă totul. Igiena și îngrijirea personală trebuie să fie pe primul loc. Știu că ai anumite zile în care te-ai trezit cu fața la cearceaf și nu vrei să îți aranjezi părul, dar soluția nu este să ieși așa din casă. Evident, dacă situația îți permite poartă o pălărie și ai rezolvat problema temporar. În cazul în care nu ai destul timp dimineața ca să te aranjezi, trezește-te cu 10 minute mai devreme. Probabil că știai deja acest lucru.

O parte din îngrijirea corporală o poți face și seara. Aici se încadrează bărbieritul, aranjatul bărbii și a mustaței, spălatul părului sau epilarea în diverse zone ale corpului. În funcție de timpul tău, dar și de stare, aceste lucruri se pot rezolva foarte ușor și la un salon.

Dacă vrei să atragi atenția asupra ta, atunci trebuie să fii mai atent atât la vestimenție, cât și la partea de îngrijire. Prin faptul că ești atent la igiena ta înseamnă că pui preț pe detalii și aceste lucruri se vor observa. În plus, poți câștiga câteva puncte dacă bifezi și partea cu vestimentație. Nu cunosc nicio femeie căreia să nu-i placă bărbații îngrijiți și cei bine îmbrăcați. Vei înțelege cel mai bine acest lucru doar dacă experimentezi. Mergi o dată la birou nearanjat și următoarea zi du-te ca scos din cutie. Te asigur că reacțiile vor fi pe măsură.

Chiar dacă ești în vacanță, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la aceste obiceiuri zilnice de îngrijire, mai ales că acum putem lua orice produs cu noi în bagaj.

Cu siguranță că vei întâlni persoane care nu vor fi de acord că îți pensezi sprâncele, îți faci manichiura la salon sau te epilezi. Trebuie să faci o comparație între tine și ei, și să vezi cine are mai mult succes. Ei sau tu? Îți vei da seama rapid de răspuns.

Ca răspuns la întrebarea din titlu consider că ambele sunt importante, deși igiena trebuie să fie pe primul loc. Pentru a economisi timp îți recomand să investești în aparate de îngrijire corporală. O parte dinte ele le vei găsi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *