Novembeard

Joi, 26 noiembrie 2015, a avut loc a III-a editie NovemBEARD , in LOFT Metropolis Center, West Wing, Building A, parter.

Ce s-a întâmplat la Novembeard III

NovemBEARD se sarbatoreste in fiecare an in luna Noiembrie in intreaga lume de catre barbatii barbosi si barbatii care pentru o luna decid sa-si lase barba sa creasca in scop caritabil. Trend-ul a inceput in 2009, iar in 2013 a ajuns si la noi prin acest eveniment.

12305430_10153262707372338_1745823498_N
Ce s-a întâmplat la Novembeard III

Desi are un scop caritabil, acesta activitate se desfasoara intr-un cadru informal, distractiv si plin de stil ce are in prim plan Barbatii Cu Barba din Romania, de orice varsta si statut social.

Evenimentul a fost prezentat de Cosmina Pasarin .

De asemenea, prezenti la eveniment au fost barbati cu barba din diverse domenii cum ar fi fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, design, muzica, dar si cu multiple dimensiuni estetice, culori sau „croieli” ale barbii.

In cadrul evenimentului s-au decernat trei premii:

1) Barba Cea Mai Frumoasa : Gabriel Zorila

2) Barbosul De Succes: Dede

3) BARBA ANULUI 2015: Silviu Pasca

Aceste premii au fost oferite de binecunoscutele brand-uri: Jägermeister / evomag / Foarfeca si Briciul / Bărboşii / Beautik Haute Parfumerie / Falx Studio / The Groom Lab / Top Man / Vichy / Dromian Leather / Men’S Cave – Haina bărbatului / Wood Be Nice / the urban ties / Kérastase / M.BRACE

Membrii juriului au fost:

– Cosmina Pasarin Official

– Viviana Poukara – LOFT

– Foarfeca si Briciul – Salon de frizerie pentru barbati

Novembeard1
Ce s-a întâmplat la Novembeard III

5 barbati de renume cu barba, au scos la licitatie un obiect cu caracter personal si valoros pentru ei. Toti banii stransi din urma acestei licitatii au fost donati, suma rezultata ( 15000 Lei ) urmand a se indrepta catre:

Maria Bucuroiu (fiica directorului revistei „Lumea credinței” – Răzvan Bucuroiu) care până la vârsta de trei ani a avut o viaţă normală, a intrat pe 9 iulie a acestui an, fără de veste, în comă. Medicii din România nu au reușit până acum să îi pună un diagnostic.

După săptămâni de eforturi, au readus-o printre ai ei însă boala aceea neidentificată a lăsat urme adânci. Părinţii ar vrea să o trateze, dar în România nu i se poate pune un diagnostic! Trebuie dusă la consult în străinătate, unde costurile sunt astronomice pentru un om obişnuit, ținând cont că statul român prin Casa de Asigurări de sănătate (CAS), nu decontează cheltuieli care țin de stabilirea unui diagnostic, ci doar tratamente sau operații https://www.rostonline.ro/2015/10/fiti-partasi-la-o-minune/

Cei 5 barbosi care au licitat sunt :

1) Chef Foa – Exective Chef Flavours Food Design, membru al juriului MasterChef

Chef FOA face parte din echipa Flavours Food Design, având în subordine 10 bucătării, ele fiind unele dintre cele mai apreciate locații din București: Stradale, Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratellini, Uanderful, Fratelli si Willbrook Platinum Business & Convention Center. Începând cu anul 2014, Foa face parte din juriul MasterChef.

2) Florin Dobre – Fashion Designer

3) Don Arthur – Fashion Designer Marie Ollie

4) Iulian Văcărean – Director Artistic Femei pe Matasari

5) Cosmin Tudoran

In ceea ce priveste latura artistica si muzicala– ARE YOU ANYWHERE a incantat crowd-ul cu acordurile sale, iar Macanache a incins atmosfera

12308962_10153262707382338_1362509315_N
Ce s-a întâmplat la Novembeard III

Seara a fost incheiata de DJ Cosminuit cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar si electro.

Artele vizuale dupa cum v-am obisnuit sunt un must pentru evenimentele realizate de catre S.T.U.P. Squat B. astfel nici de aceasta data nu au lipsit, provocandu-va la o expozitie de calibru semnata Dacian S. Foldi – The Storyalist

Video-ul de promovare al evenimentului este realizat de catre Alex Vlad iar fotografiile de catre Dacian S. Foldi – The Storyalist la Trattoria Il Villagio din str Alexandru D. Xenopol, nr 8-10.

Un eveniment sustinut de Jägermeister

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *