Novembeard

Joi, 26 noiembrie 2015, incepand cu orele 20:30 va invitam la un eveniment inedit, a III-a editie NovemBEARD ce va avea loc in LOFT, Metropolis Center, West Wing, Building A, parter.

NovemBEARD se sarbatoreste in fiecare an in luna Noiembrie in intreaga lume de catre barbatii barbosi si barbatii care pentru o luna decid sa-si lase barba sa creasca in scop caritabil. Trend-ul a inceput in 2009, iar in 2013 a ajuns si la noi prin acest eveniment.

NovemBEARD Editia a III-a

Desi are un scop caritabil, acesta activitate se desfasoara intr-un cadru informal, distractiv si plin de stil ce va avea in prim plan Barbatii Cu Barba din Romania, de orice varsta si statut social. La prima editie acest eveniment a strans peste 10.000 de lei care s-au donat copiilor ce sufera de autism,iar a II-a editie a strans peste 9000 lei donati catre Parohia “Pogorarea Sfantului Duh – Sfantul Nicolae – Militari” care a avut in desfasurare un proiect de asistenta sociala prin care Biserica doreste sa vina in ajutorul comunitatii la modul cel mai concret.

Evenimentul va fi prezentat de Cosmina Pasarin

De asemenea, prezenti la eveniment vor fi barbati cu barba din diverse domenii cum ar fi fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, design, muzica, dar si cu multiple dimensiuni estetice, culori sau „croieli” ale barbii.

Pentru a intra in concurs posteaza o fotografie personala cu barba ta,nume,adresa de email, pe pagina evenimentului de Facebook

Astfel poti castiga un premiu oferit de catre binecunoscutele brand-uri: Jägermeister / evomag / Foarfeca si Briciul / Bărboşii / Beautik Haute Parfumerie / Falx Studio / The Groom Lab / Top Man / Vichy / Dromian Leather / Men’S Cave – Haina bărbatului / Wood Be Nice / the urban ties / Kérastase / M.BRACE

In cadrul evenimentului se vor decerna trei premii barboase in functie de criterii bine stabilite de catre juriu. Categoriile premiate sunt:

1) Barba Cea Mai Frumoasa

2) Barbosul De Succes

3) BARBA ANULUI 2015

Membrii juriului sunt :

– Cosmina Pasarin

– Viviana Poukara – LOFT

– Foarfeca si Briciul – Salon de frizerie pentru barbati

Nu in ultimul rand, 5 barbati de renume cu barba vor scoate la licitatie un obiect cu caracter personal si valoros pentru ei, pe care publicul il poate achiziona. Toti banii stransi din urma acestei licitatii vor fi donati, suma rezultata urmand a se indrepta catre:

Maria Bucuroiu (fiica directorului revistei „Lumea credinței” – Răzvan Bucuroiu) care până la vârsta de trei ani a avut o viaţă normală, a intrat pe 9 iulie a acestui an, fără de veste, în comă. Medicii din România nu au reușit până acum să îi pună un diagnostic. După săptămâni de eforturi, au readus-o printre ai ei însă boala aceea neidentificată a lăsat urme adânci. Părinţii ar vrea să o trateze, dar în România nu i se poate pune un diagnostic! Trebuie dusă la consult în străinătate, unde costurile sunt astronomice pentru un om obişnuit, ținând cont că statul român prin Casa de Asigurări de sănătate (CAS), nu decontează cheltuieli care țin de stabilirea unui diagnostic, ci doar tratamente sau operații https://www.rostonline.ro/2015/10/fiti-partasi-la-o-minune/

12279384_10153245973937338_624670387_O
NovemBEARD Editia a III-a

Cei 5 barbosi care vor licita sunt :

1) Chef Foa – Exective Chef Flavours Food Design, membru al juriului MasterChef

Chef FOA face parte din echipa Flavours Food Design, având în subordine 10 bucătării, ele fiind unele dintre cele mai apreciate locații din București: Stradale, Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratellini, Uanderful, Fratelli si Willbrook Platinum Business & Convention Center. Începând cu anul 2014, Foa face parte din juriul MasterChef.

2) Florin Dobre – Fashion Designer

3) Don Arthur – Fashion Designer Marie Ollie

4) Iulian Văcărean – Director Artistic Femei pe Matasari

5) Cosmin Tudoran

In ceea ce priveste latura artistica si muzicala– ARE YOU ANYWHERE va incanta crowd-ul cu acordurile sale, iar Macanache va incinge atmosfera >

Seara va fi incheiata de DJ Cosminuit cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar si electro.

Artele vizuale dupa cum v-am obisnuit sunt un must pentru evenimentele realizate de catre S.T.U.P. Squat B. astfel nici de aceasta data nu ne vom abate de la patern,provocandu-va la o expozitie de calibru semnata Dacian S. Foldi – The Storyalist

Dress code: LA DOLCE VITA

Video-ul de promovare al evenimentului este realizat de catre Alex Vlad iar fotografiile de catre Dacian S. Foldi – The Storyalist la Trattoria Il Villagio din str Alexandru D. Xenopol, nr 8-10.

Un eveniment sustinut de Jägermeister

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *