Cine e cel mai fain bărbos din România?

În cadrul unui eveniment care poartă denumirea de NovemBEARD se va decerna premiul pentru cel mai fain bărbos din România în funcție de criterii bine stabilite. În acestă competiție au intrat peste 100 de bărbați din domenii precum: fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, blogging, design și muzica. Știu că în cadrul acestui eveniment participă și câțiva prieteni pe care îi susțin.

Cine e cel mai fain bărbos din România?

Cred că această mișcare a fost inspirată de la Movember care are un scop caritabil la fel ca și NovemBEARD. Îmi place idea organizatorilor având în vedere că fac parte din categoria bărboșilor. Probabil că nu fiecare bărbat rezonează cu acestă idee, dar Antena1 a făcut un reportaj în care bărbații cu barba au fost catalogați fatali. În plus, dintre cei prezenți în cadrul acestui eveniment inedit, vor scoate pentru licitare câte un obiect cu caracter personal, pe care publicul îl poate achiziționa printr-o licitație. Banii strânși din urma acestei licitații vor fi donați într-un scop caritabil, suma rezultată urmând a se îndrepta către Organizatia „Trebuie Fetesti

Dacă ești un bărbos cu stil, World Class îți va oferi un voucher de o săptămână pe care îl poți onora la Promenada Mall. Ca seara să fie completă, te vei delecta cu expoziția intitulată„Beard & Tattoos”  semnată de Ionut Cojocaru.

Evenimentul caritabil va avea loc miercuri, 27 noiembrie 2013, în locația Loft Lounge din Bulevardul Iancu de Hunedoara 55-57, de la ora 21:00. Alte detalii despre eveniment se pot urmări pe pagina de facebook.

Cine e cel mai fain bărbos din România? Cine crezi că ar merita premiul Bărbosul anului din România?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *