Novembeard Editia A Ii-A / Loft

Chiar daca este un concept lansat recent in cultura occidentala-2009 – NovemBEARD se sarbatoreste in fiecare an in luna Noiembrie in intreaga lume de catre barbatii barbosi si barbatii care pentru o luna decid sa-si lase barba sa creasca in scop caritabil, event-ul are succes si in Romania. Numai prin cultura si arta are loc intalnirea tuturor grupurilor sociale, iar actul caritabil este o forma de participare activa, directa, chiar acolo unde este nevoie imediata de noi. Asta ne face mai buni si ne intareste credinta in umanitate.

NovemBEARD editia a II-a / LOFT

10

Peste 500 de persoane cu tartan sau fara au participat, s-au simtit bine, au socializat si dansat in spatiul postmodernist conceptualizat. Chiar daca nu au participat la concurs, au fost prezenti barbati cu barba din diverse domenii fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, design, muzica, dar cu multiple dimensiuni estetice, culori sau „croieli” ale barbii, insotiti sau nu de femei cu personalitate care inteleg sau sunt atrase de „filosofia barbii” si ce implica aceasta pentru masculinitate. O barba este pusa in valoare de admiratia unei femei, ceea ce s-a intamplat miercuri.

Si de acesta data STUP- a reusit un event de fusion art- ca o instalatie conceptuala, prin care o alegere personala are un beneficiu social-licitatia fiind un succes, dar si concertul oferit de Golan live act, magicianul cartilor de joc Andrei Isfan sau vernisajul foto a lui Horia Stan – Lookool si Dacian S. Foldi – The Storyalist– A Photographic Love Affair, NotSoCommon Dj, totul in proiectia continua a statement-ului NovemBEARD, visual art-ului realizat de regizorul de film Mircea Zanian.

Castigatorii concursului prezentat de Irina Mohora au fost:

-Cea mai frumoasa barba – Alexandru Ghita- premiu acordat de Viviana Poukara – LOFT;

-Barbosul de succes – Stefan Cosma – premiu acordat de Oana Radu- Barbati Misto;

-Barba Anului – Bogdan Doltu – premiu acordat de Comunitatea Barbosilor si a mustaciosilor din Romania.

Premiile au constat in produse din partea Jagermeister, Ben Sherman, Wood Be Nice, M.brace, The Urban Ties, Barbossa,No EyePatch, Comunitatea Bărboșilor și a Mustăcioșilor din România, Vicomte A. Bucuresti si WalletHouse.

Multumiri celor 5 barbati cu barba care au scos la licitatie un obiect personal pentru scopuri caritabile: Mihai Popescu – OwnerFratelli& BIUTIFUL; Don Arthur – Fashion Designer MarieOllie; Iulian Vacarean – Director Artistic ,,Femei Pe Matasari’’; Aureliu Surulescu – Actor; Cosmin Tudoran – Artist.

Suma de 8.000 de lei stransa la licitatie va fi donata Parohiei “Pogorarea Sfantului Duh – Sfantul Nicolae – Militari” care are in desfasurare un proiect de asistenta sociala, in special pentru copii si tineri, prin sustinerea infiintarii unor cabinete medicale, locuri de joaca si actiuni de preventie si tratare a consumului de substante interzise.

Seara a fost incheiata de NotSoCommon Dj cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar si electro si industrial, trecand prin alternative indie, dubstep si ajungand pana la house si techno.

Related Posts

1 thoughts on “NovemBEARD editia a II-a / LOFT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *