Ținuta Formală Zilele Răcoroase Stil Masculin Patrick Dempsey

Când temperaturile sunt în scădere este o adevărată provocare de a păstra ținuta formală în zilele răcoroase. Probabil vom ajunge să purtăm ceva peste sacou, dar cum o facem să păstrăm în continuare tenta formală a întregii ținute.

Cum să păstrezi ținuta formală și în zilele răcoroase

1.Poartă un tricou de corp

Depinde foarte mult și cât de mult stai pe afară și cât de cald e în locurile în care te deplasezi. Dar dacă îți este prea cald poți renunța la sacou. Tricoul de corp își face treaba când temperaturile sunt puține scăzute. Când te apropi de iarnă e pe riscul tău dacă dorești să rămâi doar la costum, cămașă și cravată.

2.Adaugă o vestă

În această situație fiecare strat în plus ajută. Pentru a păstra ținuta formală poți alege o vestă. Fie vesta de la costum fie una în contrast care te ajută să te mai joci cu ținuta. Poți vedea un exemplu mai jos

3. Poartă un sacou la două rânduri de nasturi

Acel material extra este aproape insesizabil, dar poate cum te vei obișnui să stai cu nasturii încheiați vei simți o ușoară schimbare.

4.Poartă un costum de sezon pentru a avea o ținuta formală în zilele răcoroase

Costumul all season pe care îl porți chiar dacă e din lână trebuie să-l schimbi cu unul de catifea, tweed sau un material mai gros.

5. Poartă un trenci pentru a combina utilitatea cu stilul

Chiar dacă nu am menționat mai devreme presupun că știi că toamna e un sezon ploios. Trenciul are o dublă utilitate în acest caz și te ajută să ai ținuta formală zilele răcoroase

Trenciul este una dintre puținele piese care nu s-au schimbat aproape deloc ca și design de când au fost create. Singurul lucru care a venit acum, cu timpurile actuale, este faptul că îl vei găsi în mai multe nuanțe și diverse materiale. Astfel, putem vorbi de bleumarin, camel, maro închis, gri, oranj sau vișiniu. Toate aceste culori sunt de asemenea specifice toamnei sau primăverii, sezoane în care trench-ul își face foarte bine treaba. Cel mai ușor de asortat rămâne însă camelul.

În afara faptului că este de mare ajutor pentru zilele răcoroase și că păstrează nota formală a ținutei, un trench poate fi purtat și la ținutele smart casual. Astfel, nu va fi deloc o achiziție care va fi mai apoi regretată.

6. Poartă accesorii pentru a păstra ținuta formală și în zilele răcoroase

Aici intervin pălăriile, fularele sau eșarfele. Pe lângă rolul decorativ te poți și de partea utilitară a lor.

Tu cum îți păstrezi ținuta formală și în zilele răcoroase?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *