Ținuta Pitti Uomo 104 Ziua 2

Pentru ţinuta Pitti Uomo 104 din ziua 2 am ales nuanțe de bej-crem. Am pus accentul pe simplitate şi lejeritatea ținutei. La fel ca şi în anii trecuţi, prima seară am petrecut-o alături de prieteni la evenimentul Plaza Uomo. Majoritatea dintre cei care mă urmăriţi în social media aţi putut observa materialele publicate acolo.

Pentru această a două zi, am ales costumul cu dungi la două rânduri de nasturi de la Men’s Club şi încălţămintea sport din piele Denis. Iar pentru completarea ţinutei, m-am folosit de câteva accesorii.

Ţinuta Pitti Uomo 104 ziua 2

În a doua zi de Pitti Uomo am ales să port nuanțe de crem (se poate observa asemănarea dintre costum și încălțăminte).

Costumul de la Men’s Club are un croi mai lejer și îmi place cum cade pe corp datorită acestui aspect. Este pentru prima dată când port aşa ceva. În plus, este o nuanță ideală pentru acest sezon. Datorită acestei lejerități îl face ideal pentru a se purta cu încălțăminte sport şi tricou. Un alt detaliu important, de reţinut, este faptul că proprietăţile materialului, previn apariţia cutelor. Asta înseamnă că poţi purta costumul cât mai natural posibil fără a avea grija că există posibilitatea de a-l şifona.

Am ales această încălțăminte cu design minimalist pentru că se poate foarte ușor asorta la cât mai multe ținute fără niciun efort. Precum ai putut observa i-am asortat la un costum, dar în acelaşi timp se puteau asorta şi la pantaloni scurţi sau ţinute sport-casual.

În cazul meu, prefer să-i port când doresc să aduc un echilibru în ţinută din punct de vedere casual.

Ca o completare al ținuta Pitti Uomo 104 din ziua 2 am ales pălăria Borsalino.

Men’s Club îmbracă bărbaţii din 2012. În cadrul magazinelor, din Cluj Napoca şi Tg. Mureş, găseşti produse made to measure şi ready to wear. În cazul în care, produsul achiziţionat necesită ajustări acestea se pot face gratuit în cadrul magazinului din Cluj Napoca. Mai multe detalii despre Men’s Club, vei găsi aici.

Cum ți s-a părut ținuta Pitti Uomo 104 din ziua 2?

Urmează să descriu și următoarele ținute pe care le-am purtat la Pitti Uomo 104

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *