Etiquette Magazine

Marți seara, la Palatul Ghika, a avut loc evenimentul de lansare Etiquette Magazine, cea mai nouă publicație de lifestyle, business și cultură din România.

Ego Men`s Fashion Concept a prezentat aseară în exclusivitate pentru Romania o pereche de pantofi cu praf de diamante de 6.8 K. Procedeul de aplicare a diamantelor pe acești pantofi a durat 4 luni, făcându-i unici in lume.

Ținute de la evenimentul Etiquette Magazine

La eveniment au fost peste 300 de persoane invitate și îți prezint câteva dintre ținutele prezente.

Mihai Petre si Elwira Duda
1) Mihai Petre
Adi Nartea
2) Adi Nartea
Andrei Dimulescuredactor sef Etiquette
3) Andrei Dimulescu
catalin botezatu
4) Catalin Botezatu
Etiquette Magazine
5) Ego men`s fashion concept
Etiquette Magazine
6) Ego Men`s Fashion Concept
Etiquette Magazine
7) Ego Men`s Fashion Concept
prezentare de moda Ego mens fashion concept
8) Ego Men`s Fashion Concept
Stefan Stan 2
9) Stefan Stan

Care dintre ținutele de la lansarea Etiquette Magazine au fost pe placul tău și de ce ?

Related Posts

13 thoughts on “Ținute de la evenimentul Etiquette Magazine

 1. Robert W spune:

  of of bote….nici nu stiu ce sa zic, ca imediat sariti toti fanii infocati dar cel putin la evenimentul asta arata regretabil. Si el si stefan stan nu stiu de ce au ales blugi la un eveniment de moda!! Mihai Petre e singurul cu pantalonii la lungimea potrivita fara cute la baza.

 2. AdelinDumitru spune:

  Imi plac 2,3,6

 3. Danutz spune:

  Nu ai voie sa te iei de Botezatu. Atentie mare! Iti cenzurezi si minima dorinta de a spune ceva evident. Iar pe Stefan Stan l-au amagit niste tanti ca arata bine si el prin urmare isi duce crucea pana la capat. Un ins atipic, dezlanat, ciudat, fara carisma din nascare, ci doar una imprumutata dintr-un bazar ieftin

 4. Robert W spune:

  Nu inteleg de ce esti pro botezatu. Nu a reinventat moda si acuma dupa apoteoza sa este de neatins. Un designer nu trebuie niciodata sa fie surprins in public la o manifestare de moda imbracat ca un papagal…hai sa fim seriosi, nu judecam prezentul bazat pe ce a purtat in trecut. Orice revista respectabila nu ar avea nici un regreat in a-l plasa la „ASA NU”/Fashion fails :)

 5. Sor spune:

  Danutz, in timp ce scriai acel comentariu te uitai in oglinda si te descriai pe tine, nu-i asa? Frustratilor! Haters mitocani!

 6. Danutz spune:

  Eram ironic in ceea cel priveste pe Botezatu. Sunt un vesnic contestatar al acestui designer discutabil. Isi doreste sa fie un pion insa din pacate pentru el doar mafia si indiferenta ce inconjoara majoritatea activitatilor din aceasta tara il propulseaza in fruntea unei „arte” care in schimb lipseste cu desavarsire.
  In schimb, sigur o domnisoara cu apelativul „Sor” ma urecheaza fara nici macar un argument. Oglinda este un simbol subiectiv in fraza enuntata mai sus, iar frustrarea din pacate pentru tine tinde si ea sa ia forme din cele mai bizare. O sa vin cu un argument, pentru inceput (cred ca am cateva): este castigatorul unui concurs al carui format este compus din franturi extrem de subiective. Si uite cum facem din „subiectivism” un reper al discutiei.

 7. teodorv spune:

  „Greselile” lui Botezatu cred ca sunt facute cu bune stiinta.Nu cred ca putem spune despre el ca nu se imbraca bine,sa fim seriosi.Da,e adevarat ca uneori pare ca fiind din „alt film”,e adevarat ca uneori pare ca a gresit evenimentul…si da,referitor la tinuta de la acest eveniment consider ca nu e una adecvata.Mihai Petre e bine imbracat,in ton cu evenimentul,daca schimba bretara de la ceas cu o curea si daca se vedeau mansetele era perfect.Tinuta lui Stefan Stan ar fi fost ok cu alti pantaloni.

 8. Alin spune:

  Cat de chicios este personajul din fotografia 4.

 9. Laci spune:

  @Alin De ce este chicios?

 10. Alin spune:

  Sincer, nu stiu de ce a devenit astfel. Sunt prezentate pe acest blog foarte multe personaje cu tinute, respectiv idei, mult mai interesante decat acest „creator de moda”.
  Si Botezatu pare ca promoveaza ideea de guler ridicat, 4-5 nasturi deschisi la camasa, etc.
  Stiu ca sunt partial subiectiv, dar nu am ce invata de la acest personaj. (poate doar cateva idei de baza)

 11. Alin spune:

  Si la un eveniment de lansare nu te poti prezenta cu astfel de pantaloni (blugi).

 12. Ioana spune:

  Nu stiu ce sa spun despre eveniment, dar pantofii din prima poza sunt oribili! O_O

 13. Alin spune:

  Pantofii respectivi sunt pe stilul lui Botezatu :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *