Ego Timișoara

Noul magazin EGO Men`s Fashion Concept, situat pe strada Dragalina nr. 24, Timișoara are o suprafata de 100 mp si ofera barbatilor timisoreni peste 3000 de obiecte vestimentare si accesorii ready-to-wear si un serviciu de costume la comanda made-to-measure prin care acestia pot configura costumul potrivit masurilor si preferintelor lor.

Ego Timișoara
Magazin Ego Timisoara

“Dupa aproape patru ani in care EGO a demonstrat a fi un model de succes datorita calitatii produselor si serviciilor, stylingului optimist si original, dar si serviciului de consiliere vestimentara oferita de personalul pasionat si bine pregatit, consilieri vestimentari cu experienta, care s-au format in magazinele din Bucuresti sunt pregatiti sa implementeze conceptul si in Timisoara.” Adrian Popa, Managing Partner EGO Men`s Fashion Concept.

Ego-27

Timisoara este primul oras din afara Capitalei in care retailerul de moda masculina a decis sa se extinda. Pe termen mediu şi lung, EGO Men`s Fashion Concept intentioneaza sa intre si pe pietele din alte mari orase ale tarii.
“Am ales Timisoara din dorinta de a veni mai aproape de clientii existenti,care erau nevoiti sa calatoreasca pana la Bucuresti pentru a-si completa garderoba in fiecare sezon si bineinteles, pentru a exploata un public cu potential foarte mare, din punctul nostru de vedere, nu numai din Timisoara ci din intreaga zona de vest. Am sesizat premise bune de dezvoltare pentru noi atat datorita dinamismului economic al zonei cat si caracterului deschis si cosmopolit al timisorenilor. Suntem foarte increzatori ca inovatia in styling-ul masculin pe care pana acum am aplicat-o in special in Bucuresti, se va bucura de success si in vestul tarii si, curand, si in alte zone. “ AdrianPopa, Managing Partner EGO Men`s Fashion Concept.

Ego-45

In 2010, EGO Men`s Fashion Concepta introdus in Romania un concept nou: boutique-ul multi brand, in care un barbat poate gasi, ajutat de sfaturile unui fashion adviser, orice obiect vestimentar necesar unei tinute complete.
La sfarsitul anului 2012, dupa doi ani si jumatate de prezenta in Baneasa Shopping City, actionarii EGO au decis sa isi extinda business-ul printr-un flagship store si au ales Piata Romana, confirmand trendul brandurilor de lux care au pariat pe magazinele stradale in ultimii ani.

Ego-47

EGO Men`sFashion Concept este reprezentant exclusivin Romania a numeroase branduri de referinta la nivel international precum Louis Purple, Tombolini, Carlo Pignatelli, Alberto Moretti,Tateossian, FratelliBorgioli, Poggianti sau Stefano Branchini.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *