Vestige Centre Ville - Atelier complet de frumusețe

De sâmbătă, 18 aprilie,  doamnele au ocazia să redescopere gingășia, eleganța și strălucirea feminină într-un nou Atelier complet de frumusețe deschis în centrul orașului sub conceptul Vestige.

Vestige Centre Ville, un atelier de frumusețe modern într-o clădire istorică.

Clădirea de patrimoniu de pe str. Iuliu Maniu nr. 4 dezvăluie un spațiu generos, transformat acum într-un atelier elegant și perfect adaptat gesturilor de frumusețe. “Personalitatea puternică a clădirii respiră din nou cu suflul unui design contrastant, clasic și industrial”, semnat Adina Popa HomeWorks.

Cu fiecare nouă experiență, frumusețea ascunsă și feminitatea cuceritoare se revelează în cele mai mici detalii, prin servicii profesionale de top și suportul unor branduri recunoscute.

Vestige Centre Ville înseamnă servicii de înfrumusețare (Coiffure, Maquillage, Esthétique, Manu/ Pédi) și un fashion concept store cu creații ale unor designeri recunoscuți de îmbrăcăminte și accesorii (Vestige Prêt-à-Porter). Vestige Prêt-à-Porter prezintă exclusiv piese vestimentare unicat sau în serii limitate, creații ale celor mai inspirați designeri clujeni.

Vestige Centre Ville. Redescoperă frumusețea în centrul orașului.

Gingașă… Grațioasă… Puternică… Rebelă… Misterioasă… Magnifică…Originală! Tanspune în realitate apariția care ți se potrivește împreună cu echipa Vestige!

Tel. 0364 102 914

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *