Video Mapping RADAR #conteaza ZIUA Eroilor

Inspirați de energia și mesajele pozitive pe care le-au primit în cadrul inițiativei RADAR STAM ACASA #conteaza, merge mai departe și continuăm campania online de responsabilizare cu proiectul video -mapping RADAR #conteaza #ZIUAEROILOR.

Pe 28 Mai, împreună cu 20 de artiști de new media din 10 orașe și Unicredit Bank vor dedica un artshow de video-mapping tuturor eroilor acestor vremuri, în special a personalului medical care luptă în prima linie.

Adistu, Cozlac Andrei, Aural Eye, DDragos Dragos, Dani și Serban de la Noetic, Nagy Dániel-Endre, Dromp Alex, Hybrid Lab, Foton², Gasparik Marton, MNB, Noiseloop Studio, Paketa12, Psihodrom, Pach, TriFoi Audiovisual, RAZ, Redulian și VRmedia.ro vor proiecta din casele lor pe fațadele din vecinătate vizualuri în care vor integra mesajele voastre de mulțumire dedicate eroilor noștri.

Evenimentul va avea loc în București, Brașov, Cluj, Iași, Timișoara, Sibiu, Târgu-Mureș, Pitești, Oradea și Giurgiu și fi transmis, de asemenea, live pe Facebook, de la 21.30. Jurnalul vizual colaborativ va fi prezentat și la cea de-a doua ediție a festivalului RADAR, în cadrul scenei de videomapping inspirată de Unicredit Bank. Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *