Vodca Danzka - The World’s Best Traveling Premium Vodka

DANZKA este vodca care a luat naștere în Copenhaga care îmbină spiritul manufacturii scandinave cu inventivitatea și perfecționismul danez.

De ce este așa specială vodca DANZKA

Distilată din grâu 100% integral folosind doar apă glaciară demineralizată, vodcA DANZKA se distinge prin puritatea gustului și claritatea aromelor sale.

Ambalajul unic al acesteia a fost creat de Johannes Torpe și Jacob Jensen ale căror studiouri de design se pot mândrii cu proiecte realizate pentru branduri și organizații renumite precum Ferrari, NASA, D&G și Roberto Cavalli. Această sticlă originală de Danzka este cunoscută și sub denumirea de „the world’s best traveling premium vodka”. În plus, DANZKA a luat multe premii atât pentru distilat precum și pentru designul sticlei.

Ambalajul revolutionar face ca vodca DANZKA să fie răcită la temperatura ideală pentru servire într-un timp record. Aceasta poate fi servită simplă sau ca bază pentru câteva cocktail-uri deoarece nu acoperă celelalte ingrediente și doar le amplifică și le completează.

Pe lângă varianta simplă o mai poți găsi și cu diverse arome.

Note degustare:

Aroma este predominant neutră cu note usor fructate. Gustul este catifelat cu tente usoare de grâu proaspăt cules. Pe postgust rămâne un iz citric.

Un cocktail recomand la care poți folosi ca bază această vodcă este DANZKA Caipiroska.

Vodca Danzka are AVB-UL de 40% și se găsește la sticlă de 0.7 L online la King.ro , Finestore.ro și Alfadrink.ro. Precum și în diverse locații Horeca din România și supermarketuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *