vreau schimabare stil masculin

Am impresia că timpul se comprimă pe zi ce trece și vreau o schimbare. Simt că e un haos în viața mea din punct de vedere organizatoric. Pe lângă faptul că trebuie să-mi dedic timp familiei și proiectelor trebuie să-mi găsesc timp și pentru mine. În plus, mă simțeam obosit. 

Vreau o schimbare

De când cel mare a început școala s-a schimbat și programul. În loc de a merge de la 7:00 la sport a trebuit să mut pe ora 8:00. Ceea ce însemna că undeva pe la 10:30-11:00 ajung la birou.  În căutarea unui echilibru am renunțat la sport timp de 6 săptămâni. 

Am fost foarte eficient în această perioadă de pauză mai ales că mă trezeam între 4:45 si 5:15 iar cei mici pe la 6:30. Avem cam o oră de muncă productivă dis de dimineață. După ce-i lăsam la școală și grădiniță în jur de 8:15 eram la Cluj Hub. Acest program mă ajuta foarte mult deoarece începeam ziua în forță.  Și aveam mai mult timp liber pentru familie. 

La un moment dat m-am obișnuit fără sport, dar parcă îmi lipsea mișcarea. Pentru cei care practică Crossfit cred că știu la ce anume mă refer. Te face depedent. Partea cea mai proastă e că atunci când te reapuci de sport treci printr-o perioadă de acomodare care e mai grea decât orice antrenament.

Am fost sprijit în acest demers de prietenii mei de la Fitness Nutrition Cluj 

Produse Fitness Nutrition Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *