Vrei SUCCESUL

Pentru sănătatea dumneavoastră evitați excesul de sare, zahăr și grăsimi” – cu siguranță ați auzit asta la TV sau la radio. Ei bine, îmi permit să afirm că dacă vrei succesul, trebuie să eviți excesul de orice fel. Evită băutura în exces, mâncarea în exces, jocurile de noroc în exces, munca în exces, somnul în exces, vorbitul în exces.. și lista poate continua.. în exces.

Vrei SUCCESUL? Evita EXCESUL!

Este știut faptul că stilul reprezintă o componentă importantă în procesul de dezvoltare personală al oricărui individ. Nici în cazul stilului masculin, nu avem voie să facem excese. Evită să porți exclusiv haine în nuanțe închise, dar nici nu purta culori vii în exces, nu purta doar ținute dintr-o singură culoare, dar nici nu purta culoare în exces. Poartă hainele potrivite constituției tale, nici excesiv de largi, nici strâmte în exces. E bine să petreci timp în fața oglinzii înainte să ieși pe ușă, dar nu o face în exces! Îți place foarte tare o ținută pe care ai compus-o, sau ai cămașa ta preferată, este perfect normal, dar nu purta o singură haină/ținută în exces.

Pilozitatea – printre ultimele motive de discuții în contradictoriu între reprezentanții sexului puternic – își are rezolvarea tot aici, nu e indicat să razi orice urmă de fir de păr de pe suprafața corpului, dar nici părul în exces nu are utilitate, deci , din nou, evită excesul! Accesoriile, au rolul de a completa ținuta perfectă, dar dacă sunt purtate în exces, doar o încarcă.

Parfumul reprezintă un accesoriu important al ținutei tale, dar daca îl utilizezi în exces toți cei din jurul tău vor purta același accesoriu, fie că își doresc asta fie că nu. Faci exerciții fizice? Pentru rezultate pozitive, nu te suprasolicita, astfel eviți accidentările și poți vedea schimbări pozitive.

Sunt de părere că, dacă vei reuși să câștigi lupta cu excesul, ești pe drumul cel bun în căutarea succesului, indiferent de natura succesului pe care vrei să îl obți.

Se știe că excesul e primejdios în orice domeniu, în abținere ca și în lăcomie, în cumpătare ca și în risipă” Voltaire

2 thoughts on “Vrei SUCCESUL? Evita EXCESUL!

  1. Mihai Râcă spune:

    F bun articolul asta.Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *