Inspirație: Noua generație de la Hollywood

Dacă în articolul precedent am prezentat stilul vechi al Hollywood-ului, în cel astăzi vom privi la câteva dintre ținutele unora dintre cei mai bine îmbrăcați bărbați din ”noua generație” . La finalul, sper că vei avea o privire mai bună asupra modului în care se asortează anumite accesorii și cum se poartă anumite elemente vestimentare. Să pornim la drum.

Noua generație de la Hollywood

Aș minți dacă aș spune că acesta este preferatul nostru, pentru că toți ne plac la fel de mult, dar parcă părul care începe să albească îl duce undeva mai sus decât ceilalți actori prezentați în acest articol. Astfel, în primul rând, îl avem pe George Clooney. A fost numit ”Mesager al păcii” în 2008 de Organizația Națiunilor Unite; în 2005 a primit Oscarul pentru filmul ”Syriana”, iar în 2012 același premiul pentru filmul ”Argo”.

George-Clooney-gray-suit Inspirație: ”Noua generație” de la Hollywood
Inspirație: Noua generație de la Hollywood

Aici George Clooney pune foarte bine în evidență culoarea părului său, asortând întreaga ținută astfel încât să se potrivească cu acesta. Părul și costumul gri se completează foarte bine aici. De asemenea, asortarea pantofilor la curea este realizată.

george-clooney-style

De asemenea, aici putem observa cum actorul poate asorta o cămașă și cu pantaloni scurți, care respectă regulile de purtare ale acestora, pe care le puteți găsi în acest articol. La fel, cămașa albastră spre gri se asortează cu pantalonii și culoarea părului.

Următorul pe lista noastră este cel care l-a jucat pe Bane în filmul ”The Dark Knight Rises”(2012), Tom Hardy. Deși nu a câștigat încă vreun premiu mare și important, sigur a câștigat inima femeilor prin costumațiile sale mereu puse la punct și măsurate la milimetru.

Inspirație: ”Noua generație” de la Hollywood
Inspirație: Noua generație de la Hollywood

Singurul lucru pe care i-l putem reproșa este că nu și-a încheiat corect nasturii, însă acel ac și lapel pin, împreună cu batista, îl scot din sfera normalului, ridicându-l deasupra celorlalți.

tom-hardy-Inspirație: ”Noua generație” de la Hollywood
Inspirație: Noua generație de la Hollywood

Din nou, singura greșeală din ținută este nasturele de jos încheiat. Pentru a nu repeta greșeala, citește acest articol. Un alt lucru interesant, care este întâlnit mai rar, este prezența mănușilor cu rol stilistic. Trenciul crem se potrivește, de asemenea, cu ținuta neagră.

”Regele accesoriilor”, Johnny Depp, nu avea cum să lipsească de pe această listă. Când vine vorba de accesorizat, mereu este pronunțat numele lui. Vom lăsa imaginile să vorbească de la sine.

johnny_depp
Inspirație: Noua generație de la Hollywood

Pentru cel care l-a jucat pe piratul Jack Sparrow, prea mult nu e nimic. Astfel, putem observa aici un amalgam de medalioane, lanțuri și eșarfe, toate așezate cu un sens, astfel încât să dea ținutei un aspect unic. Și într-adevăr este unic.

????????????????????
Inspirație: Noua generație de la Hollywood

În poza anterioară n-am găsit, totuși, unul dintre emblematicele accesorii ale lui Johnny Depp, pălăria. El este cel despre care putem spune că a readus acest accesoriu ”la modă”. Din nou, observăm multe lanțuri, câteva brățări și mânecile suflecate, astfel încât să se observe tatuajele.

Dacă dorești să obții un look precum al lui Johnny Depp, ai nevoie de două lucruri: bun gust, dar mai ales curaj. Mulți nu sfătuiesc începătorii să poarte așa multe lucruri deodată, așa că dacă vrei să ajungi la nivelul actorului, ai nevoie într-adevăr de bun gust, pentru a accesoriza cum trebuie, și curaj, pentru că sigur vei ieși în evidență. Până una, alta, citește acest articol.

Dacă ai fi crezut că există vreo persoană pe care să se potrivească orice costum, indiferent de culoare, uite că există. Am ajuns la unul dintre cei mai stilați bărbați de la Hollywood, Ryan Gosling, oferit de multe ori ca sursă de inspirație și în alte articole. Deși subiectul a mai fost dezbătut, vom atașa o poză care să demonstreze afirmația făcută la început despre el.

PicMonkey-Collage4
Inspirație: Noua generație de la Hollywood

De la papion negru, la cravată verde, de la costum maro, la sacou violet, totul se potrivește pe acest bărbat. Guru-ul din ”Crazy, stupid, love”, care-l transformă pe Steve Carell dintr-un tătic plictisitor într-un mascul alpha, arată de ce este noul preferat al femeilor.

Ultimul în această listă, dar nu și ultimul bărbat stilat de la Hollywood, un alt favorit al doamnelor, este Ed Westwick, sau, după cum este cunoscut în întreaga lume, după numele din serialul ”Gossip Girl”, Chuck Bass. Privirea lui încrezătoare, dar arogantă, a cucerit sute de mii, milioane de femei. Dar n-a fost doar asta. Costumele lui sunt piesa de rezistență din întreg serialul, dar și din viața personală a actorului.

ed-westwick-435
Inspirație: Noua generație de la Hollywood

Observăm din nou mănușile, care probabil au fost folosite tot în scop decorativ, nasturi încheiați corect, bastisa care nu se asortează cu cravata și o structură perfectă a trenului superior.

hq202
Inspirație: Noua generație de la Hollywood

În această ultimă poză se observă folosirea bretelelor roșii, în combinație cu o cămașă albastră în dungi și o cravată în stil Paisley. Nicio greșeală.

În concluzie, din punctul nostru de vedere, făcând comparație între cele două generații de la Hollywood, multe lucruri nu s-au schimbat, însă tinerii încep să tindă spre vestimentații mult mai colorate și mai vii. Dacă dorești să-ți schimbi stilul vestimentar, acești oameni pot să te ajute prin puterea exemplului, atât cromatic (Ryan Gosling și Chuck Bass), structural (Tom Hardy), dar și din punctul de vedere al accesoriilor (Johnny Depp). Asortarea după părțile corpului le mânuiește foarte bine George Clooney. Astfel, îți urez succes spre dobândirea propriului stil, și fiți pe fază, pentru că urmează un articol despre cele mai bine îmbrăcate personaje fictive.

sursa foto:aiciaici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici

Related Posts

2 thoughts on “Inspirație: Noua generație de la Hollywood

  1. Vlad Ciupitu spune:

    Tom Hardy cu nasturele de jos inchis. Asta-i inspiratie?

  2. Asa vrea el sa poarte ..nu e ca si cum nu ar sti conduita . Sa fim seriosi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *