Cum Se Îmbracă Vedetele De La Hollywood

Cum crezi că se îmbracă vedetele de la Hollywood? În teorie totul pare cam simplu, dar sunt câteva proceduri care trebuie urmate.

Un reporter de la Gq a petrecut circa o săptămână cu stilista Ilaria Urbinati. În acea săptămână ea a luat un tânăr actor pe nume Miles Teller pe care să-l ajute cu vestimentația. El a înțeles că rolurile bune se duc la actori care sunt îmbrăcați ca și niște lideri. Miles a angajat-o pe Ilaria pentru a se ocupa de această problemă deoarece el nu are aceste abilități când vine vorba de îmbrăcăminte.

Evenimentele mari precum Oscarul și altele similare, sunt foarte importante pentru stiliști fiindcă dacă un actor este nominalizat ca fiind cel mai prost îmbrăcat, este nasol pentru ambele părți.

Cum se îmbracă vedetele de la Hollywood

La prima întâlnire cu clienți, aceștia vor să arate ca și Ryan Goslin. De regulă, nu prea contează ce zice clientul deoarece toți stiliștii au aceleași puncte de referință.

Pentru a pregăti ținuta pentru un eveniment, ea este plătită între 500 – 1000$. Un lucru interesant despre Hollywood este că actorii nu se duc la cumpărături (pentru că o fac stiliști) și că ei nu dau bani pe hainele pe care le poartă. Ilaria spune că unele branduri, refuză să îmbrace diverși actori deoarece nu reflectă imaginea brandurilor.

De regulă, nu ai voie să faci combinații de la două branduri diferite, dar dacă pantofii s-au găsit  în altă parte, atunci ei se pot cumpăra la o reducere de VIP (30-50%).

Ce este de apreciat, Ryan Gosling se îmbracă singur fără să apeleze la serviciile unui stilist. Mai multe, se pot citi în ultimul număr din GQ ( varianta americană). Articolul are cam 15 pagini.

Este frumoasă meseria de actor ? Știi cumva alte informații de cum se îmbracă vedetele de la Hollywood?

sursa foto: https://www.zimbio.com

Related Posts

8 thoughts on “Cum se îmbracă vedetele de la Hollywood

 1. Pantera spune:

  E foarte tare chestia asta…Noi platim pretul intreg iar cei care au bani platesc mai putin…La fel se intampla si cand ne cumparam masini sau alte chestii!…La impozite la fel…

 2. Paul spune:

  Exact la asta mă gândeam și eu citind articolul… Tipul din articol a fost oarecum ‘deranjat’ de faptul că trebuia să achite pantofii de la Prada și și-a rugat ‘stilista’ să încerce ca în prețul oricum redus cu 30-50% să ‘înghesuie’ și de o perche de ‘rainbow flip-flops’…

 3. razvannn spune:

  Dacă este frumoasă meseria de actor? Depinde din ce punct o priveşti. Dacă este vorba de ceea ce ai scris tu mai sus, da, este foarte frumoasă. Dacă este vorba de meseria în sine, depinde de rolurile pe care le joci.
  Ryan Gosling îmi place foarte mult cum se îmbracă. În filmul „Crazy, stupid, love” avea nişte costume superbe şi o atitudine pe măsură… ba chiar dădea şi sfaturi de stil. Vizionaţi-l, că este o comedie foarte bună şi e vorba şi de ceva stil + seducţie.

 4. Laci spune:

  @Paul

  Dar cand se duce si cheltuie acei bani de pantofi pe nimicuri, nu se simte deranjat?

 5. kata spune:

  Laci,muta-te la Hollywood.Chiar acum cateva zile am primit un proiect de orientare de cariera,iar pe la meserii imi aparea si actoria.Daca ajung la Hollywood(glumesc),te recomand,dar in Romania meseria de actor nu ese una profitabila,decat daca joci prin telenovele,nu in sali de teatru.

  Interesant articol,probabil si „biblia” e la fel de interesanta.

 6. zoli spune:

  Am o alta intrebare.As vrea sa stiu daca merge purtat la camasa esarfa (la camasa) si peste astea unfuler. De exemplu la costum sau ceva asemanator. Dati-mi un raspuns va rog si poze sau sugesti de a le combina. Multumesc.

  1. Laci spune:

   Te referi cumva la un ascot purtat la camasa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *