Zarea Prosecco Rosé- O Noutate Pentru Iubitorii Vinurilor Spumante

După o îndelungă aşteptare, Consorţiul Prosecco DOC a aprobat producţia noului Prosecco Rosé ZAREA. Iubitorii vinurilor Prosecco albe, dar și a spumantelor Rosé , vor regăsi atributele preferate în acest spumant încântător de proaspăt. Realizat dintr-un cupaj de struguri Glera (85%) cu Pinot Nero (15%) din podgoriile situate în Nord-Estul Italiei.

Acest prosecco de la ZAREA este încă un motiv pentru a reuni familia în jurul mesei, la cină. Cu farmecul său încântător, dă savoare preparatelor simple, gătite cu suflet și dragoste.

Delicat şi vioi, ZAREA Prosecco Rosé DOC are o culoare roz pal de nuanța piersicii coapte, un perlaj fin şi o paletă aromatică de fructe proaspete şi zemoase (frăguţe, căpşuni, rodii şi coacăze roșii). Textura este suavă, catifelată şi gustul remanent (după înghiţire) este lung şi fermecător. Acest vin spumant face parte din Colecţia ZAREA Bella Vita, alături de alte două sortimente de prosecco alb (Extra Sec şi Demisec) şi trei sortimente de Lambrusco Demidulce (alb, rosé şi roşu).

ZAREA Prosecco Rosé este pentru de savurat.

ZAREA lansează campania “Ce spumant avem la cină?” prin care iși dorește să îmbunătăţească experienţa consumatorilor în cele mai frumoase clipe petrecute alături de cei dragi, încurajându-i să asocieze vinurile spumante experienţelor gastronomice de zi cu zi. Vinul spumant poate înlocui cu uşurinţă un vin liniştit, fiind mult mai versatil şi mai spectaculos în asocieri. Transformând o cină obișnuită într-o experienţă culinară deosebită.

Inspirat de caracterul spumantelor din Colecţiile ZAREA, cunoscutul sommelier Eduard Jakab a realizat, pentru fiecare spumant în parte, un set personalizat de recomandări de pairing cu mâncare, propunând ingrediente şi preparate disponibile sau uşor accesibile (pregătite în casă sau pur şi simplu comandate online).

Idei pentru cină la care se asortează spectaculos un spumant ZAREA Prosecco Rosé se găsesc pe pagina: ce-spumant-avem-la-cina.zarea.ro

ZAREA Prosecco Rosé DOC este disponibil în magazine începând cu data de 13 noiembrie 2020.

În luna Decembrie, toate vinurile spumante din portofoliul ZAREA se găsesc la preţuri speciale în magazine!

2 thoughts on “ZAREA Prosecco Rosé – o noutate pentru iubitorii vinurilor spumante

  1. Max spune:

    Imi place acest proseco si in general produsele Zarea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *