Ziua Internațională A BărbiiSâmbătă, 5 septembrie 2015, începand cu ora 16:00 vă invităm la un eveniment inedit, Ziua Internationala a Barbii ce va avea loc la Pow Wow- Calea Victoriei 102-108.
 
Ziua Internationala a Barbii, marcată în fiecare an în prima sâmbătă a lunii septembrie, este o ocazie pentru toţi bărboşii de a se aduna şi a sărbători împreună, conform site-ului dedicat acestui eveniment,worldbeardday.com.
 
Fiind dedicată promovării acestui stil estetic masculin, în această zi bărbieritul este considerat o lipsă totală de respect. Totodată, conform tradiţiei, bărbaţii cu barbă trebuie să se relaxeze şi să nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau îndatoriri de familie.
De asemenea, ceilalţi membri ai familiei unui bărbos ar trebui să îi facă toate poftele, în această zi, în onoarea podoabei sale faciale.
 
Pentru a sărbători cu adevarat acest moment memorabil, evenimentul va fi prezentat de Andy Alexandru Antemia.
 
De asemenea, adevaratul prieten al barbaților cu barbă „Foarfeca si briciul” va fi prezent.
 
Cum evenimentul reprezinta un moment de sărbătoare și ceremonie pentru podoaba facială masculin, în cadrul său se va premia ‘Cea Mai Frumoasă Barbă’cu un premiu ce va consta în produse de la binecunoscutele brand-uri:
Jagermeister / Vicomte A / M. Brace / NEP / The Urban Ties / Barbosii / label. m
 
În ceea ce privește latura artistică și muzicală, Mr. Jack ( Harlequin_Jack ) va incanta publicul cu acordurile sale armonice. Iar seara va fi încheiată de BICA cu fluiditatea beat-urilor sale.
 
Dar o seară ca aceasta nu ar putea fi întreaga fără o latură comică.
Asadar, l-am invitat pe caricaturistul Bighei Adrian pentru a va imortaliza portretele într-un mod hazliu ce sigur va aduce un zambet pe fața fiecărui participant.
 
Evenimentul va îmbina esteticul masculin cu simbolistica hippie, având ca Dress code „flower is the power”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *