Produse Pentru Barba

Barbatii cu barba sunt considerati printre cei mai sexy din lume, dar bifeaza acest atu numai daca cunosc cateva trucuri de ingrijire a parului. Care sunt secretele? Urmatoarele produse pentru barba te vor ajuta sa iti atingi obiectivele estetice. Orice barbat care se respecta ar trebui sa le includa in trusa lui de ingrijire.

Produse pentru barba pe care orice barbat trebuie sa le foloseasca

Sampon si balsam pentru barba

Investeste intr-un set complet pentru ingrijirea barbii. Mizeaza pe produse care curata delicat, descalcesc parul si il lasa moale si stralucitor. Dar daca vrei sa faci cu adevarat o impresie buna, atunci fii atent si la aroma produsului. Mirosul nu trebuie sa fie unul intens, ci delicat, cu note elegante. Scortisoara, ienuparul si lemnul de cedru se numara printre cele mai populare si apreciate ingrediente folosite in samponul si balsamul pentru barba.

Ulei pentru barba

O barba tepoasa si lipsita de stralucire nu este cea mai buna carte de vizita estetica a unui barbat. Chiar daca Mama Natura nu te-a inzestrat cu o barba ca scoasa din reviste, nu inseamna ca nu poti sa faci nimic in aceasta privinta. Uleiul pentru barba B.BARBER de la Profihairshop hidrateaza, netezeste si lasa barba stralucitoare si parfumata. Inca un beneficiu care nu poate fi trecut cu vederea este ca nu are in compozitie silicon, parabeni, parafina si SLES. Prietena ta va iubi aceasta senzatie atunci cand te va mangaia.

Perie de barba


De pe lista produselor pentru ingrijirea barbii nu trebuie sa lipseasca o perie de calitate. Pe langa samponul, balsamul si uleiul pentru barba, un barbat ar trebui sa mai aiba in trusa lui de ingrijire si o perie speciala. Daca te intrebi cum te poate ajuta acest produs, afla ca este mai util decat iti imaginezi. Nu numai ca stimuleaza cresterea firelor si ajuta la hranirea lor, dar confera si o forma mai distinsa barbii, tinand sub control parul rebel.

EXTRA truc

Atunci cand iti aranjezi parul cu ceara modelatoare, aplica o cantitate mica si pe barba pentru a crea forma dorita. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, foloseste un produs pe baza de apa cu fixare flexibila, asa cum este aceasta ceara de par de la Profihairshop. Care sunt principalele beneficii? Nu incarca parul, confera stralucire si un aspect definit. Inca un beneficiu al acestui produs este ca nu contine parabeni si ca a fost testat dermatologic.

Nu te inscrie pe lista barbatilor care considera ca barba nu necesita intretinere. Pentru a evita aspectul rebel, senzatia de uscaciune si mancarimile, investeste in produse pentru barba de calitate. Ghidul de intretinere contine trei pasi esentiali: spalare, aplicarea uleiului, apoi perierea si aranjarea.

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *