clips pentru bani

Alegerea portofelului mi se pare un subiect sensibil deoarece majoritatea ne dorim să fie unul generos, iar clips pentru bani ar fi inconfortabil pentru anumite persoane. Am cunoștințe care au multe carduri, acte, bancnote, etc și pentru asta au nevoie de unul voluminos. Alții își doresc ceva minimalist sau apelează la o husă de telefon care are compartiment special pentru carduri. Printre altele avem și opțiunea de a purta clips pentru bani.

Ai purta clips pentru bani?

Clips-ul a început să devină popular prin anii 1900 când bancnotele au fost la modă și trebuiau să stea prinse laolaltă.

Personal sunt adeptul clips-ului sau a portofelului slim. Mă deranjează să am buzunarul plin sau un portofel voluminos. Am nevoie să port 2 carduri, o bancnotă, permisul de conducere și cartea de identitate. Acestea le purtam într-un portofel realizat din două bucăți de piele suprapuse care aveau la capete câte un magnet. Am făcut trecerea spre un portofel puțin mai gros și cred că voi reveni în curând la cel slim sau clips.

Clips-ul ocupă foarte puțin spațiu, e realizat din  diverse metale și culori. Poate fi îmbrăcat în piele sau diverse materiale. Sau poate fi o adevărată bijuterie. Cert este că ocupă foarte puțin spațiu și îți ține acele lucruri de care ai nevoie zilnic într-un mod organizat și stilat.

Modele extravagante sunt pentru două categorii de persoane:

 1. Pentru cei care au un stil personal și caută să poarte lucruri unicate sub formă de accesorii sau bijuterii.
 2. Persoanele care o fac să se laude.

Purtarea unui clips te va face automant și o persoană mai organizată deoarece vei învăța pe parcurs cum să fii mai eficient cu spațiul pe care ți-l pune la dispoziție.

clips pentru bani gucci

sursa foto: aici, aici

6 thoughts on “Ai purta clips pentru bani?

 1. Petrica Galbenus spune:

  La fel de bine ai putea opta pentru un elastic. Iti ofera aceeasi imagine, adica de valutist, pietar, bronzat fara solar si lista poate continua…

  1. Laci spune:

   Esti de acord ca ai exagerat usor? Stii foarte bine ca nu asta m-am referit.

 2. Liviu Vigu spune:

  Daca nu umbli de obicei cu un tascalau de bani la tine, nu vad de ce ai purta un clips, un portofel slim e cel mai bun,

 3. Viktor spune:

  Eu nu as purta in viața mea asa ceva.Mi se pare mult mai elegant si practic un portofel sau macar un portcard.

  1. Cosmin spune:

   Viktor, clipsul pt baani, nu il pui la „tescala„, ca nu ai cum sa-i prinzi! Asta il folosesti cand ai 10-20 de bacnote (de la 1 ron, pana la cei de 500) si esti intr-o pereche de pantaloni de trening, pantaloni scurti, sport si tricou! Unde ai putea tine un portofel, telefonul, tigarile….etc? Incerci sa ai cat mai putine lucruri in buzunar, care sa ocupe loc! Eu asa il folosesc si sunt foarte multumit de el! Mna,…fiecare cu mentalitatea lui!

 4. Bogdan spune:

  Total de acord cu Viktor, nu pare a fi deloc elegant.

  Prefer un card holder. Da mult mai bine. Mai ales cand este handmade si calitativ, iti confera alta nota la eleganta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *