Aranjarea Părului Facial

Bărbații au o varietate largă de modele din care să aleagă atunci când vine vorba de alegerea unui stil de barbă potrivit personalității, fie că este vorba de o barbă mai scurtă, fie de una mai lungă sau una de mărime medie. Pentru fiecare bărbat care se respectă, barba reprezintă un mod de a-și impune personalitatea în jur. Chiar și anumite celebrități ale Hollywood-ului și-au creat un brand propriu în ceea ce privește modelul de barbă sau mustață ales.

Aranjarea părului facial

Odată cu alegerea unui model de barbă sau mustață potrivit, un bărbat care se respectă și care ține la aspectul său fizic, trebuie să fie conștient de faptul că aceasta trebuie aranjată și întreținută, necesitând o atenție sporită. Barba trebuie spălată în mod regulat, la fel de des pe cât îți speli și părul. Pentru spălarea și întreținerea bărbii, puteți folosi aceleași produse pe care le utlizați și pentru scalp, deși acestea au obiceiul să irite și să usuce într-un mod excesiv pielea de pe față. Totuși, există și produse special create pentru îngrijirea părului facial.

Cel mai potrivit produs în acest sens este balsamul de barbă. Aceasta ameliorează roșeața, iritațiile, înmoaie barba și o usucă într-un mod plăcut. Balsamul de barbă este fabricat exclusiv din uleiuri naturale ce are scopul de a înmuia și de a hidrata, atât pielea, cât și părul facial.

Pentru o aranjare a părului facial cât mai adecvată se folosesc peria și pieptenele de barbă, ideal pentru îngrijirea zilnică a bărbii, ajutând la distribuirea uniformă a produselor de styling, precum și a uleiurilor naturale pentru barbă.

Cele mai întâlnite modele de barbă lungă sunt:

Bandholz.

1-Gwoak6Pyxqmwfiq_Ywnhea
Aranjarea părului facial

A fost popularizat de Eric Bandholz, fondatorul Beardbrand.  A primit comentarii negative din cauza încercării sale de a-și crește barba până la limita sa, prin urmare, el a renunțat la slujba lui și a decis să creeze Beardbrand. Stilul Bandholz necesită răbdare. La inceput, va arată neuniformă și neîngrijită, mai ales în primele patru luni. Trebuie să aveți răbdare și să-l păstrați în forma sa naturală. Doar lasați-l să crească până când ajunge la lungimea maximă, după se poate aranja cu un pieptene și un foarfece. Se potrivește bărbaților cu fața în formă de diamant, triunghi sau triunghi inversat.

Garibaldi

Garibaldi-Beard-Styles
Aranjarea părului facial

 Este un pic mai scurt decât Bandholz. Barba trebuie lăsată să crească aproximativ patru luni, până când ajunge la 15-20 de cm. Se ajustează în zona inferioară pentru a-i da o formă cât mai rotundă. Lungimea mustății nu prea contează, deoarece în acest caz, accentul trebuie să cadă pe barbă. Pentru un aspect cât mai plăcut și îngrijit, se folosesc pieptenele sau peria de barbă. Se potrivește bărbaților cu fața ovală sau dreptunghiulară.

Barba completă. Dintre toate stilurile, acesta este cel mai apreciat și preferat de bărbații din zilele noastre. Barba completă depinde de genetica dumneavoastră, dacă părul crește peste toată fața dvs, atunci stilul este ușor de abordat, iar cu o îngrijire atentă cu ajutorul produselor de styling, vă va accentua caracteristicile faciale și va deveni atractivă. Trebuie doar să lăsați părul să crească peste tot, iar forma uniformă i se dă cu ajutorul unui aparat de ras. Se potrivește celor cu forma feței triunghiulară sau în formă de diamant.

După ce ajustarea părului facial se face cu ajutorul unui aparat electric, produse precum pieptenele, peria și balsamul de barbă nu ar trebui să lipsească din viața dvs.

Sursa foto: aici, aici și aici.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *