Whiskypedia lansează WHISKIES 2016

Whiskypedia lansează prima ierarhie tiparită a whisky-urilor adresată pieței din România.
WHISKIES 2016 își propune să devină un catalog anual adresat pasionaților de malt cărora le prezintă un top al celor mai relevante 50 de etichete, articole despre cum să înțelegi și despre cum să te bucuri de un whisky adevărat și o secțiune de lifestyle asociată unuia dintre cele mai nobile distilate din lume.

Whiskypedia lansează WHISKIES 2016

w
Whiskypedia lansează WHISKIES


Evenimentul oficial de lansare a avut loc la Fratelli Social Club în fața unei audiențe formate din 100 de apropiați Whiskypedia și alături de echipa Diageo Reserve.

Debutul WHISKIES 2016 marchează și începutul campaniei cu același nume în cadrul căreia catalogul, tipărit în ediție limitată, ajunge exclusiv la pasionații din toată țara care participă la mentoringurile dedicate The Reserve Sessions, având la dispoziție o ofertă preferențială a produselor din portofoloiul Diageo Reserve.

w1

Calendarul cuprinde „sesiuni” la București, Cluj, Târgu Mureș, Sibiu, Brașov, Timișoara, Iași și Constanța. Am avut plăcerea să mă intersectez cu băieți ieri dimineață în Cluj și am primit exemplarul semnat de mai sus.  Cei care mă urmăriți din 2014 ați avut ocazia să interacționați cu articolele pe care le-au scris pe StilMasculin. Revenind la ghid aceasta îl poți primi gratuit la unul dintre evenimentele lor sau tot ce trebuie să faci este să-l ceri pe pagina lor de facebook sau pe site.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *