Bacardi Legacy

Legendarul concurs de cocktailuri, Bacardi Legacy, ce va avea loc pe 5 noiembrie, de la ora 18:30, la Loft, va da startul competiției în România, pentru a găsi cei mai talentați barmani, care vor merge mai departe în etapa regională.

Romul Bacardi este ingredientul principal în multe cocktail-uri de renume create de-a lungul istoriei, ce au reușit să treacă testul timpului. Bacardi Legacy, unul dintre cele mai importante concursuri la nivel internațional, sprijină creativitatea în spiritul Bacardi și provoacă barmanii să găsească rețeta ideală pentru următorul cocktail de renume mondial, așa cum au devenit la rândul lor Mojito, Daiquiri sau Old Cuban.

Bacardi Legacy își caută viitorii reprezentați pentru etapa internațională

Bacardi Legacy mixează componentă de educație profesională, divertismentul și angajamentul brandului de a integra nu numai câștigătorul, dar pe toți concurenții în Marea Familie Bacardi, extinsă și informală, alături de mulți alți concurenți anteriori care au cunoscut succesul ulterior participării la această competiție. Astfel, participarea în cadrul competiției Bacardi Legacy îi oferă oricărui barman oportunitatea de a fi recunoscut la nivel internațional și de a deveni memorabil pentru un cocktail rezultat al propriilor surse de inspirație și al tuturor experiențelor personale care l-au impresionat și l-au transformat în profesionistul de azi.

Bacardi își dorește să ducă legenda mai departe prin acest concurs, să creeze noi băuturi ce vor fi în topul preferințelor consumatorilor. Pasiunea și creativitatea sunt două elemente cheie în crearea unui cocktail de legendă, iar cei 10 concurenți vor trebui să pună în mixul lor doza maximă de inspirație pentru un loc în etapa următoare.

Concurenții Bacardi Legacy au la dispoziție câte 6 minute pentru a pregăti rețeta unui cocktail creat de fiecare dintre ei special pentru eveniment, argumentând alegerea făcută. Pe lângă tipul de Bacardi ales, ei au voie să folosească maxim 6 ingrediente pentru băutura creată.

Un juriu internațional format din Zoltan Nagy (barman), Lizaveta Molyavka (barman) și Anna Borecka – Regional Marketing Manager Bacardi Martini va decide care dintre cei 10 concurenți prezenți în competiție vor merge în următoarea etapă din Budapesta. 

Competiția va fi una strânsă, iar emoțiile pe măsură deoarece Barcadi Legacy este unul dintre cele mai prestigioase concursuri de cocktailuri la nivel mondial, ce creează și inovează prin talentul barmanilor pasionați noi băuturi legendare.

Etapa următoare, ce va avea loc în Budapesta, are ca premiu un loc în marea finală de la Miami, din mai 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *