Pony Carsharing

Pe 5 noiembrie, PONY, primul și cel mai mare serviciu de carsharing din România, împlinește 4 ani de roadtrip-uri prin țară. Au început în toamna lui 2015, în Cluj Napoca, cu o flotă de 25 Volkswagen Up + 5 smart fortwo. După 1 an, comunitatea număra peste 8.000 de utilizatori și peste 100.000 de curse la activ.

Pony cel mai mare serviciu de carsharing din România, a făcut 4 ani

În 2019, au regândit mobilitatea urbană în 3 orașe: București, Cluj-Napoca și Alba Iulia. Au peste 160 de mașini în flotă și peste 40.000 de utilizatori activi.

Evoluția PONY îi motivează să lupte în continuare pentru un transport mai responsabil, care să elibereze străzile orașului, dar și plămânii locuitorilor. Sistemul carsharing fluidizează traficul, o maşină condusă în sistem carsharing elimină până la 14 maşini personale de pe străzi. Mai mult, reduce cheltuielile personale de întreținere a unei maşini personale.

Pony celebrează 4 ani printr-o zi specială. Marți, 5 noiembrie, toata ziua, cursele vor avea un preț unic: 1,2 lei/minut. Tarifele pe oră și zi rămân neschimbate.

Am avut ocazia de mai multe ori să încerc Pony atât în Cluj precum și în tară și împărteșesc aceeași idee cu Pony. Apropo poți descărca aplicația atât din Google Play sau AppStore.

Câți dintre voi folosiți Pony carsharing?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *