Barbershop - psihologul și prietenul de care ai nevoie

Ne plac lucrurile cu stil și care trec testul timpului. Fie că ne referim la mașini, haine sau la o bere cu tradiție. O locație care îți oferă acest gen de experiență este un barbershop. Bărbații care aleg să meargă într-un barbershop își doresc mai mult decât o nouă tunsoare a bărbii sau a părului. Ei sunt interesați de întreaga experiență. Asta este diferența fundamentală dintre un barbershop și o frizerie. În barbershop te poți bucura de momente de răsfăț, conversații de calitate și, de ce nu, de o bere rafinată.

Barbershop prietenul și psihologul de care ai nevoie

Reîntâlnirea cu bărbierul tău e ca o ieșire cu cel mai bun prieten, unde te bucuri de conversație, primești și oferi atenție. Micile plăceri sunt cele care fac diferența, sunt cele care ne amintesc să ne bucurăm de viață.  

Noțiunea de barbershop a fost introdusă romanilor de către grecii care s-au stabilit în Sicilia, în anul 296 î.e.n. Mersul la bărbier făcea parte din rutina zilnică, deoarece ținea foarte mult de tichetă și se aprecia foarte mult rutina bărbieritului. De asemenea, este bine cunoscut faptul că, în aceste centre, conversația reprezenta un element-cheie pentru cei prezenți. Practic, aceste întâlniri pot fi asociate cu momente cotidiene precum privirea unui buletin de știri sau citirea unui ziar.

De ce să mergi la un barbershop?

Personal, îmi place spațiul, îmi place energia pe care o am atunci când sunt acolo, îmi place faptul că este o locație masculină, unde pot avea grijă de imaginea mea, în timp ce port o conversație cu cei de acolo sau mă delectez cu muzică bună.

De curând, am aflat că cei de la Stella Artois sunt în vizită la Barber Society Cluj. Mai exact, cei de la Stella Artois ne invită în corner-ul amenajat în Barber Society și ne îndeamnă să luăm o pauză de la agitația cotidiană și să ne bucurăm de puterea momentelor desăvârșite, în compania unei beri pe măsură.

Vă recomand să faceți o oprire în barbershop. Dacă nu sunteți dispuși să faceți o schimbare radicală de look, vă puteți bucura de un bărbierit tradițional, cu lama. De asemenea, puteți să vă bucurați de tratamente speciale, realizate cu produse de cea mai înaltă calitate.

Vă spuneam mai sus despre masculinitatea pe care o emană aceste spații. Locul, designul, scaunele vintage, reglabile, care se pot lăsa pe spate, toate aceste elemente fac trimitere la un soi de men’s cave.

Așadar, vă invit să descoperiți privilegiile pe care vi le oferă un barbershop. Oamenii de acolo își respectă foarte mult munca și sunt foarte dedicați. Barberii îți vor oferi multe sfaturi și te vor ajuta să alegi tunsoarea și forma bărbii care te complimentează cel mai bine. Au o experiență vastă și ani întregi de practică.

Acum aveți un motiv în plus să mergeți: berea Stella Artois. Luați cu voi cel mai bun prieten și bucurați-vă de acest ritual masculin, de aceste mici plăceri ale vieții, care vă vor încărca de energie pozitivă.

Voi vizita și eu Barber Society Cluj și o să împărtășesc cu voi această experiență. Dacă vreți și voi să mergeți, ne vedem acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *