Pitti Uomo 94 - Ținuta Din Ziua Patru

A fost o zi foarte scurtă pentru a mai sta la Pitti Uomo 94 și că trebuia să ajung repede la avion. Așa că am ales să fac fotografiile în fața magazinului Boggi din Florența. Mi-am dorit cu această ocazie să mă folosesc de o locație nouă pentru fotografiatul ținutei.  Am ales un fundal neutru și sper că prin intermediul acestei ocazii vei intra pe site-ul care apare în fotografie. Părerea mea este că merită să încerci.

Pitti Uomo 94 – ținuta din ziua patru

Referitor la ceea ce am purtat am ales să complic lucrurile. Știu că pentru unii dintre voi sunt greu de digerat anumite asortării, dar trebuie să rămâi cu ideea, despre mine, că sunt o persoană care încearcă în continuu să facă combinații neobișnuite cel puțin din punct de vedere cromatic. 

Un alt motiv de ce am ales magazinul Boggi este că sacoul pe care îl port este de la ei. Referitor la acest sacou spuneam și în articolele anterioare că au început să-mi placă din ce în ce mai mult sacourile nestructurate. Unul dintre motive este libertatea de mișcare.

Pitti Uomo 94 Boggi Milano

Un alt articol vestimentar care a devenit preferatul meu fără voia mea e cămașa florală care are și o poveste interesantă. Eram la fabrica cămășilor de la Escudo, iar proprietarul brandului mi-a arătat o cămașă albă care avea căptușeala manșetelor realizată din imprimeul care se vede în imaginea de mai sus. Din discuții i-am spus că aș purta o cămașă cu acel imprimeu. A înțeles mesajul și după o lună am primit cămașa de mai sus.  În altă ordine de idei îmi place să port imprimeuri florale primăvara-vara. Iar din acest motiv am ales cravata de la The Urban Ties pentru un contrast cu cămașa și sacoul.

Pentru a crea un contrast cu partea de sus am ales o pereche de chinos verzi. Am renuțat la șosetele lungi și am rulat pantalonii pentru a accentua aerul estival. Iar pentru a accentua ținuta casual am ales încălțămintea sport.

Ceas Ingersoll Watchshop.ro

Ceasul e pus în evidență prin simplitate, dar și datorită hainelor. Adică e în contrast cu hainele. Un ceas casual/fashion nu ar fi avut un asemenea efect în ținută. Al doilea aspect e contrastul cromatic pe care-l face cu aproape cu fiecare articol în parte. Detaliu important al acestui ceas e cureaua din piele care provine de la o tăbăcărie importantă. Dar mai multe despre acest ceas vei găsi aici.

Cum ți s-a părut ținuta 4 din această zi de la Pitti Uomo 94 ?

Fotograf Silvestru Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *