Black Friday Romania

Black Friday în România, este unul dintre cele mai așteptate evenimente din an datorită reducerilor care pot ajunge până la 80%. Nu este un lucru rău, dacă încă gândești lucid și nu ești orbit de reduceri. Știu că multe produse reduse sunt atractive, dar ai nevoie de acele lucruri?

Prețul la care să te aștepți la promoțiile Black Friday în România

Un cititor îmi semnala că îi este imposibil să își găsească haine pentru bărbați la prețuri decente prin magazine. Știu că nu trăim în vremuri foarte bune, dar am repetat de multe ori că sunt haine pentru buzunarul fiecărei persoane. Aș vrea să nu tragi concluzia că dacă nu ai bani te vei alege doar cu resturile de haine din cele mai proaste magazine. Trebuie doar să știi cum să îți gestionezi bugetul și să cunoștii câteva detalii despre haine. Mai poți să îți economisești banii pentru ai cheltui de Black Friday deoarece cu ajutorul unei sume mici poți să îți cumperi mai multe haine.

Încearcă să nu judeci un simplu produs după cât costă ci după cât de bine va arăta pe tine combinat cu celelalte haine pe care le ai. Niște haine ieftine, dar de calitate pot arăta de milioane dacă știi să le combini într-o ținută care să ia ochii. Orice porţi pe tine trebuie să fie de calitate iar ținutele tale să aibă atât bun-gust încât să facă fiecare piesă din ele să pară foarte scumpă.

Cumpără doar ce ai nevoie când are loc Black Friday în România

Dacă te uiți peste oferta magazinelor online verifică în primul rând dacă produsele pe care vrei să ți le achiziționezi se potrivesc cu ceea ce ai în garderoba ta, sunt de calitate și prețul este unul corect. Dacă produsul nu îndeplinește toate condițiile, atunci uită de el fiindcă achiziția lui te va face să-ți cumperi și alte articole vestimentare, ceea ce va însemna și mai mulţi bani cheltuiţi.

Scanează dulapul pentru a vedea ce îți lipsește cu adevărat. Completează lipsurile și cu timpul vei avea o garderobă bogată și complexă.

O altă mișcare inteligentă ar fi să faci cumpărături în afara sezonului.

“Omul gospodar își face vara sanie și iarna car.”

Cumpără-ţi haine de iarnă, pulovere si paltoane vara, iar tricouri şi pantaloni scurţi, iarna.

De fiecare dată când îți cumperi ceva, verifică dacă produsele au garanție și se pot schimba.

Nu te mai minți pe tine

Încetează să dai banii pe imitații. Ești singurul care nu îți dai seama că ești penibil? Da, de tine vorbesc cel care își cumpără imitații. Nu vei arată mai bine îmbrăcat dacă îți cumperi același fular “Burberry” ca și toți pensionarii sau imitații după mărci celebre de ceasuri la prețul de 100 lei. Aici aș include și femeile care își cumpără poșete și portofele „Louis Vuitton”.

Ce reduceri vei găsi de Black Friday în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *