coloritul bărbaților

Coloritul bărbaților și hainele alese de a fi purtate zi de zi ne pot reflecta personalitatea, însă, adesea, ele ne pot influența și preferințele pe care le avem. Hainele pe care le porți, mobilierul din casa ta, mașina pe care o conduci, toate oferă indicii despre personalitatea ta.

Coloritul bărbaților moderni

Majoritatea oamenilor au preferințe coloristice comune, iar culorile cele mai des întâlnite în preferințe sunt cele puternice, enunțate mai jos. Astfel, potrivit studiilor, rareori vor exista persoane care să prefere culori precum ocru sau lila, iar caracteristicile personalității acestor persoane sunt asemănătoare cu cele ale persoanelor care preferă culoarea de bază, din care au derivat alte culori.

Alb. Clar, ești un bărbat cu o fire perfecționistă, cu idealuri înalte (de multe ori greu de atins), spun psihologii. Preferița pentru alb poate arăta însă și o fire înclinată spre simplitate.

Galben sau portocaliu. Ești optimist, ai o fire veselă, ai multa imaginație și ești mereu în căutarea lucrurilor noi. Mereu pus pe glume si încercând să vezi întotdeauna partea plină a paharului, ești sufletul familiei. Dacă îți plac aceste culori ești mai mult ca sigur înconjurat de mulți prieteni. Iar mai mereu încerci să le faci pe plac tuturor.

Verde. Personalitate sinceră și liniștită. Astfel poți fi caracterizat dacă îți place verdele. Indiferent de nuanță, această culoare spune despre tine ca ești răbdător și modest.

Albastrul. Personalitate conservatoare și introspectă. Nu agreezi schimbările bruște și afișezi mai mereu o atitudine rezervată decât una deschisă.

Rosu. Personalitate ambițioasă. Persoanele care au înclinație spre această culoare sunt mai impulsive, agresive și tind să-i domine pe ceilalți. La serviciu poți fi perceput drept o persoană ambițioasă, uneori lipsită de diplomație. Nu te regăsești în niciuna dintre aceste descrieri, deși roșul este în topul preferințelor tale? Atunci faci parte din randul persoanelor care iubesc roșul pentru caldură și pentru vitalitatea pe care le-o asigură această culoare.

Maro: generozitate. O culoare mai puțin pasională care descrie o persoană generoasă și sociabilă. Această culoare este posibil sa fie marca unei persoane care a avut luptele ei in viață, dar a trecut peste ele.

Gri: Modestie. În general persoanele care aleg să poarte această culoare sunt echilibrate. Posedă o gândire analitică și viabilă. Posibilitățile nuanțării acestei culori sunt nenumărate. Astfel, și caracterul deținătorului poate ține de nuanța culorii.

Negru: Stilul clasic. Bărbații din România preferă această nonculoare. Negrul nu se demodează niciodată, am putea spune.

Preferințele se schimbă cu timpul, personalitatea noastră se schimbă, ne maturizăm și începem să ne regăsim în cu totul alte culori.

Poți să începi să observi astfel de schimbări încă din momentul în care ți-ai dat seama despre tine, la persoana I. Caracterul și personalitatea le poți schimba, dar tu… niciodată. Alege ce-ți place, ce vrei.

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *