Bugatti Shoes Magazin Monobrand La Vivo Cluj Napoca
Bugatti Shoes magazin monobrand la Vivo Cluj Napoca

Am fost la lansarea oficială a magazinului Bugatti Shoes de la Vivo! Cluj Napoca. Bugatti shoes Cluj vine cu o alternativă pe piață românescă din punct de vedere al prețului și al designului pantofilor.  Am discutat mai multe cu Roman Baran managing director de la Bugatti shoes Romania pentru a înțelege mai bine brand-ul.

Bugatti Shoes magazin monobrand la Vivo Cluj

Designul magazinului mi s-a părut impecabil și foarte aerisit. Adică comparativ cu prețurile pe care le practică magazinul arată mult mai bine din punct de vedere vizual. O chestiune pe care am observat-o este modul de prezentare a pantofilor. Adică poți studia perechea de pantofi din mai multe unghiuri și izolat față de restul perechilor de încălțăminte. În plus, ai multe locuri în care te poți așeza să încerci perechea preferată.

Bugatti shoes și-au făcut intrarea pe piața românească colaborând cu Leonardo, Humanic, Otter, Tezyo, Salamander și alții. Decizia de a deschide un monobrand a venit natural în urma vânzărilor și a notorietății pe care au adunat-o în acești ani.

Showroom-ul Bugatti este situat în Oradea unde sunt multe fabrici de încălțăminte. Bugatti au avut vânzări bune chiar dacă sunt multe persoane care își procură încălțămintea direct din fabrică. Coincidență sau nu Bugatti au intrat în Vivo! în spațiul în care un alt orădean își desfășura activitatea comercială.

Roman mi-a specificat că Bugatti au o deschidere mare spre client. Vei găsi încălțăminte fie dacă ești adolescent, student, pensionar sau ai peste 30 de ani indiferent de stilul abordat. Personal mi-aș dori să văd pantofi construiți pe alte calapoade și nu un casual dus la extrem. În plus, vor să se muleze după cerințele clienților în mare parte. Adică pe lângă cele două colecții mari pe an au și cele intermediare. Scopul e ca pe viitor să introducă colecții noi la fel de repede ca și brand-urile fast fashion. Ambiții sunt multe din partea brand-ului, dar sper să le vedem realizabile pe viitor.

Bugatti pun mare accent pe personal pentru ca tu să ai cea mai bună experiență posibilă. Un aspect importat mi s-a părut că angajații chiar poartă încălțămintea pe care o vinde pentru a putea oferi un feedback cât mai bun clientului.

Ai fost pe la Bugatti Shoes magazin monobrand la Vivo Cluj Napoca?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *