Încălțămintea Bugatti

Când te gândești la încălțămintea pe care ai purtat-o, probabil, primul tău gând nu este spre bugatti deși sunt prezenți de ceva timp pe piața românească colaborând cu Leonardo, Humanic, Otter, Tezyo, Salamander și alții. În plus, în luna februarie 2017 și-au deschis primul magazin monobrand în Vivo Cluj Napoca.

De regulă, când sunt contactat de câte un brand sau o agenție îmi place să cunosc omul din spatele brand-ului/proiectului. Inițial am o atitudine negativă față de brand-uri, mai ales, dacă nu le cunosc. Am fost la aceea lansare oficială a monobrand-ului din curiozitate. Pe mine m-au cucerit cu sinceritatea lor care personal o apreciez foarte mult. Adică îmi place să lăsăm măștile și să discutăm cu cărțile pe față. Așa a fost Roman Băran managing director de la bugatti shoes Romania. Am scris despre lansarea lor chiar dacă nu s-au așteptat la asta și fără să fie un articol plătit. Mi-a plăcut omul și am ales să scriu despre brand-ul pe care îl reprezintă.

Cum am purtat încălțămintea bugatti

Cu ocazia Pitti Uomo 92 am decis să lucrăm împreună pe partea de încălțăminte. Și aș vrea să fac un mic review și asupra încălțămintei pe care am purtat-o.  În primul rând, bugatti se adresează unui public care își dorește încălțăminte casual și de aici găsești aproape pe gustul fiecărui bărbat. Fie ceva mai încărcat, fie ceva mai simplu. Spun asta pentru că și atunci când mi-am ales perechile pe care urma să le port la Pitti am fost atent la toate detaliile.

Espadrilele de la bugatii pe care le-am purtat au o talpă de cauciuc și în interior una de plută care te ajută atât la absorția socurilor, dar și pentru eliminarea transpirației. În plus, căptușeala nu a lăsat să fie vizibile eventualele pete de transpirație. Drept urmare mi-am dat seama că până acum am purtat espadrile de proastă calitate.

Încălțămintea Bugatti
În încălțămintea bugatti
Pitti Uomo 92 Ziua 4
În încălțămintea bugatti

Cei care le poartă știu foarte bine la ce mă refer. Am mai avut tentative să port espadrile, dar fie mă dureau tălpile, fie aveam pete de transpirație. Cel mai sigur voi știi după terminarea sezonului sau în vara viitoare despre cât de mult m-au ținut. Ca preț sunt aproximativ 230-250 lei, nu mai rețin exact, dar merită, cel puțin la prima vedere. Combinația de culori care se regăsesc pe espadrile le face să fie versatile din punct de vedere al asortării.

A doua pereche adică cea de mai jos este tot casual, dar se poate purta în mai multe situații. Adică merge mai degrabă pentru bărbații care vor ceva casual, dar să fie și eleganți în același timp. Din punct de vedere al confortului nu am simțit mari probleme. I-am încadrat la casual pentru că au talpa multicoloră din cauciuc și au logo-ul pe laterală. Partea cu logo-ul nu a fost pe gustul meu. Ca preț e în jur de 100 de euro.

Pitti Uomo 92 Ziua1
În încălțămintea bugatti

Încălțămintea bugatti din fotografia de mai jos se poate încadra lejer la  formală și o poți purta atât la costum precum și la jeanși sau costum. Ca nuanță am mers pe bordo deoarece mi-am dorit să fie ceva pe classic care să meargă la costum.

Bernhard Roetzel
În încălțămintea bugatti

Prețul este în jur de este tot în jur de 100 de euro. Dacă ar fi să aleg între a doua și ultima pereche aș alege-o pe ultima. Prefer să am chestii cu un design cât mai simplu.

Ai testat încălțămintea bugatti?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *