Bagaj City Break

De fiecare dată când călătoresc, într-un city break, cea mai mare problemă nu este ce îmi pun în bagaj ci cum să-mi comasez hainele astfel încât să nu fie șifonate, dar nici să duc prea multe. De regulă, îmi las puțin spațiu pentru lucruri pe care le cumpăr în timpul călătoriei. Dacă suntem pe aceeași lungime de undă mai jos poți vedea câteva sfaturi pe care le poți aplica.

Ce pui în bagaj într-un city break

Dacă temperaturile sunt scăzute și ai nevoie de haine groase cum ar fi un palton îți recomand să-l porți pe tine. Același sfat îl am și dacă trebuie să porți un costum. Aceste piese sunt mai bine să stea pe tine deoarece ocupă mult spațiu în bagaj și astfel vei evita șifonarea lor. În funcție de material și de cum este construit sacoul se poate împătura în bagaj cu un risc minim de șifonare. Sau poți înlocui sacoul cu o jachetă casual.

Ca geantă îți recomand  cea de weekend sau de 24 de ore.

Geanta Weekend 24 Ore
Ce pui în bagaj într-un city break

În aceași măsură în funcție de întâlnirile pe care le ai poți alege tipul de încălțăminte sau de accesorii de care ai nevoie. Având în vedere că sunt șanse mari să te descalțe la controlul de securitate aș merge pe o încălțăminte lejeră să poți face această operațiune cât mai repede posibil. Dacă ai o întâlnire de afaceri o pereche de ghete Chelsea își va face treaba repede. Dacă ești doar în vizită atunci o pechere de încălțăminte sport este ideală, dar aș mai lua încă o pereche în caz de ceva.

În încălțăminte îți poți pune șosete de schimb, cravate, produse de îngrijire mici în pungi speciale etc. Deasemenea, încălțămintea e primul element pe care l-aș pune în bagaj deoarece e cel mai greu și nu ai vrea să stea deasupra hainelor. E important să nu uiți să igienizezi încălțămintea înainte și să o pui într-un săculeț pentru a evita eventuala murdărire a hainelor din bagaj. 

Aș mai completa bagajul cu o bluză/pulover pentru că nu știe niciodată, două perechi de pantaloni și încă două tricouri/două cămăși în funcție de stilul tău vestimentar sau de activitate și lejerie intimă. 

Tu ce ai mai adăuga?

? Vlad Cupşa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *