Floris London

Floris London este un brand, axat pe parfumuri, piepteni și produse de bărbierit,  care datează din 1730 și printre clienții fideli se numărau Beau Brumell, Winston Churchill sau Ian Fleming autorul seriilor James Bond. Ian Fleming a introdus brand-ul Floris într-un mod natural în cărțile despre James Bond ca și un must have pentru un gentleman.Produsele Floris au fost menționate în Dr. NoDiamonds are Forever și Moonraker.

De când am fondat acest site am apreciat și am recomandat de fiecare dată brand-urile care vin cu o tradiție și care ne oferă ceva cu adevărat valoros.  În moda masculină avem cele mai  multe amprente de la casele regale englezești și armată. De exemplu costumul de la apariția lui nu a suferit mari modificări până în prezent. Dar putem spune că s-a schimbat foarte mult zona de sport – casual de atunci și până în prezent, deși baza, în vestimentația masculină, o constituie tot piesele clasice. În aceași măsură s-au dezolvat și brand-urile de îngrijire, dar într-un ritm mult mai scăzut. Aici pun în calcul și cât de târziu au intrat în piața din România și s-au făcut cunoscute.

Floris London – cel mai vechi parfumier din Londra

În gama lor de produse vei găsi două parfumuri,  Special No.127 and Stephanotis, comandate de Winston Churchill în 1934.  2015 este anul reprezentativ al lansării colecției The Gentleman Floris pe care o poți găsi aici. Această gamă conține 8 produse care acoperă aproape orice nevoie din punct de vedere al îngrijirii masculine. Toate produsele au mirosul parfumului iconic No. 89 care este prezent în gama Floris London de peste 60 de ani, dar și pe shop-ul The Groom Lab. No.89 vine de la numărul străzii unde e deschis magazinul de pe strada Jermyn.

No.89 îmbină note de bergamotă și portocală cu lavandă și neroli. Iar ca note ascunse vei descoperi cele de lemn de santal, cedru și vetiver. Aflându-se la a noua generație aceștia au păstrat tradiția de a crea fiecare aromă pe care o folosesc în parfumurile lor. 

Periodic mai lansează parfumuri de colecție. De exemplu când au sărbătorit 280 de ani de existență au lansat doar 280 de sticle care conțineau noul parfum. 
Clienții fideli pot profita de serviciul lor special bespoke. Adică îți pot crea un parfum special pentru tine.

Începând din 1820 Floris London au creat parfumuri speciale pentru Regina Victoria și Regele George VI. În prezent sunt parfumierii oficiali ai Casei Regale a Marii Britanii. Cu ocazia fiecărei zile de naștere a Reginei Marii Britanii Floris London i-a creat un parfum nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *