Influențele Sport Boggi Milano
Influențele sport și stilul clasic

Colecția Boggi Milano, cu influențele sport, este creată pentru bărbatul cosmopolit, cu propuneri de costume clasice purtate cu tricouri, tricouri polo, pulovere în V, și – o nouă abordare pentru brand – accesoriile din piele

Influențele sport și stilul clasic în colecția Toamnă-Iarnă Boggi Milano

Noua colecție toamnă / iarnă 2018-19 Boggi Milano, un brand pentru bărbați fondat în 1939 și renumit pentru excelența în croitorie și materialele de înaltă calitate, arată modul în care îmbrăcămintea unui Gentleman se transformă, transportându-l într-o perioadă în care două lumi, înainte opuse, sunt acum aduse împreună: stilul clasic și influențele sport.

Fie că era vorba de jachete, pulovere pe gât și la baza gâtului sau pantaloni cu șiret, niciodată înainte această combinație nu a atins niveluri atât de înalte ale perfecțiunii pentru fiecare articol din colecție. Rezultatul este conceptul Sporty Gentleman, un bărbat căruia îi place să-și exprime personalitatea prin tot ceea ce poartă și poate realiza acest lucru doar în stilul unic, propus de Boggi Milano. Sporty Gentleman reprezintă un nou concept de îmbrăcăminte, dar și un nou stil de viață, în care costumul nu mai trebuie purtat exclusiv cu cămașă și cravată. Noua colecție, cu influențele sport, este completată de genți și accesorii din piele, o categorie de produs cu totul nouă pentru brand.

Inovarea stilistică și calitatea materialelor, însoțite de stilul italian care a fost întotdeauna un semn distinctiv al Boggi Milano: acestea sunt cuvintele cheie care stau la baza noii colecții. Aceasta încorporează numeroase inovații ale stilului, cu noi articole vestimentare precum pantalonii cu șiret care preiau din caracteristicile articolelor sport, geaca din lână cu glugă, căptușeală și fermoar, parka albă din material impermeabil și matlasată și paltonul din lână, la două rânduri de nasturi, cu model herringbone.

Materialele folosite sunt de o calitate impecabilă, rezultatul colaborării dintre Boggi Milano și cei mai prestigioși producători de textile din Italia. Departamentul de Stil al brandului a selectat cele mai fine țesături și materiale high-tech pentru a crea o gamă de produse confortabile, călduroase și remarcabile din cașmir și tricot.

Punctul culminant al întregii colecții FW 18-19 este albastrul regal, o nuanță deosebită de albastru aprins, folosită alături de culorile în tendință din acest sezon – gri, camel, crem și bordeaux. În plus, pentru prima dată, colecția Boggi Milano include și culori deschise sau modele geometrice, cum ar fi puloverele din lână pe gât și la baza gâtului.

Colecția Boggi Milano Toamnă-Iarnă 2018-19 a fost inspirată de stilul cotidian al bărbatului contemporan, inteligent și sofisticat care dorește să își păstreze aspectul relaxat, în același timp fiind la curent cu cerințele prezentului și necesitățile zilnice, transformând articolele vestimentare purtate în produse practice, funcționale.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *