Boggi Milano

Boggi Milano porneşte de la moştenirea şi genetica stilurilor din trecut pentru a satisface conceptul de eleganță actual. Dress code-urile anterioare revin în combinații moderne, iar ideea de stil clasic este susţinută de o cercetare continuă. Texturi contemporane, tradiție și evoluție, acestea sunt semnele distinctive ale colecției Primăvară/Vară 2017 Boggi Milano.

Boggi Milano – colecția primăvară/vară 2017

Fiecare bărbat se poate regăsi în temele noii colecții: de la costumul formal și linia Upper Classic, la garderoba bărbatului citadin, versatil, la piese vestimentare pentru seniori cu stil, dar și inovații pentru iubitorii de călătorii. Taţii şi fiii: legaţi printr-un fir subţire, croit de Boggi Milano.

Temele Colecției Primăvară/Vară 2017 sunt:

ArhiTextura

Costumul formal  dintr-un material unic cu efect sablé. Imprimeuri în carouri, în nuanţe de albastru. 

Academia

Tema colecției Upper Classic se axează pe atenţia acordată culorilor şi materialelor. Utilizarea mohairului răsucit asigură un confort termic stabil. Sacoul la doi nasturi, necăptuşit și cu ticket pocket. 

Garderoba Metropolitană

Blazerul albastru:  o piesă cu adevărat clasică, având o tonalitate sobră şi contemporană. 

Black Fit & Senior Authority

Slim fit este imperativul pe care toate piesele vestimentare ale acestei linii îl urmează. Ambele subliniază personalitatea temei Black Fit, concepută pentru a da viaţă hainelor curente, cu un caracter puternic, care evidențiază formele corpului. 

Călătorie modernă

Materialul stretch, fără fibre sintetice, garantează un standard ridicat de confort. Călătorii nu se vor mai îngrijora din cauza cutelor. Costumele Boggi Milano sunt potrivite pentru a călători, rezistente la fiecare mişcare, fără cusur la sfârşitul fiecărui drum. 

În Bucureşti, magazinul BOGGI poate fi găsit în Băneasa Shopping City.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *