Ceaiurile Anassa - gustul Greciei într-o cană de ceai

Cei care iubiți ceaiurile ar trebui să luați în considerare și produsele Anassa Organics. Materia primă de la aceste ceaiuri provine de la fermele organice din Grecia care folosesc metode tradiționale de cultivare a pământului.

Tradiția și studiile științifice merg mână în mână

În ceaiurile Anassa Organics vom găsi rezultatul dintre tradiție și știință care ne oferă cea mai bună experiență. Anassa consideră că e important modul în care cresc, sunt recoltate și sunt împachetate materiile prime pentru a reține culorile, mirosurile, aromele și toate proprietățile în același loc. În plus, s-au realizat cele mai bune mixuri în funcție de nevoile tale.

Climatul și solul favorizează creșterea acestor plante unice, care sunt bogate în uleiuri esențiale și care vor ajunge în plicurile de ceai Anassa. În Grecia se găsesc peste 6500 de specii și subspecii dintre care 1600 cresc doar pe pământ grecesc. Acest detaliu plasează Grecia în top 5 țări din lume datorită biodiversității.

Ceaiurile Anassa Organics vin cu un design deosebit

Fie că optezi pentru cutie de tablă sau carton acestea reprezintă cadoul ideal datorită designului și a elementelor vizuale amuzante inspirate din mitologia grecească. Acestea au fost alese pentru a evidenția caracterul unic al fiecărui produs în parte. În ceaiurile Anassa Organics vei găsi 15 plante fie sub formă de amestec sau simple.

Experiența Anassa începe din momentul în care se deschide cutia

Ca mod de utilizare se umple plicul de ceai cu cantitatea adecvată de ierburi de aproximativ 2 gr, se fixează plicul de ceai pe cană folosind unul dintre bețele din lemn, peste care se toarnă apă aproape clocotită (95°C), timpul optim de preparare este de 5-8 minute.

Produsul este disponibil fie în cutie de tablă sau de carton care cuprinde plicurile de ceai și bețele de lemn aferente.

Ceaiurile Anassa Organics au câștigat numeroare premii:

-European Design Awards 2014

-Great Taste Winner 2014

-Great Taste Winner 2015

-Great Taste Winner 2016

-Great Taste Winner 2017

-Great Taste Winner 2018

În România, produsele lor se găsesc pe site-ul Intense Gourmet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *