featured image

Actorii au o imagine pe care trebuie să o protejeze, iar când merg la evenimente publice și nu numai, se remarcă și prin modul în care se îmbracă. Sunt unii actori care sunt considerați exemple de urmat, iar despre trei dintre ei vei afla mai multe detalii interesante în acest articol.

Nume ca George Clooney, Brad Pitt și Ryan Gosling fac parte din această categorie și au fost lăudați de specialiști pentru modul în care se îmbracă. Desigur, fiecare a avut și momentele sale de „neglijență”, însă acest detaliu face parte din viața oricărui om.

George Clooney


Numele lui George Clooney echivalează cu eleganța. Deși a ajuns la o vârstă respectabilă (a împlinit 62 de ani în 2023), Clooney este considerat în continuare unul dintre cei mai atractivi actori din lume. Se remarcă în mod deosebit prin ținutele elegante pe care le poartă, în timp ce în timpul liber preferă ținute mai casual, fiind văzut adesea în cămașă neagră. De multe ori a fost văzut doar în blugi și tricou polo. Are un stil simplu, dar de efect, care l-a transformat în unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood din acest punct de vedere.


Ca actor, Clooney are o carieră de 5 stele. Este unul dintre cei patru actori nominalizați la Premiile Oscar în 6 categorii diferite, alături de Walt Disney, Alfonso Cuarón și Kenneth Branagh. A fost inclus în topul Time al celor mai influenți oameni din lume, iar printre cele mai cunoscute filme în care a jucat sunt cele din seria Ocean’s, Up in the Air, Gravity și From Dusk till Dawn.

Brad Pitt


Brad Pitt este genul de actor care reușește să îmbrace excelent stilurile vestimentare. Pare omul pe care orice haină stă așa cum trebuie. Nu are un stil clar definit, îl poți vedea și îmbrăcat elegant, dar și în haine largi, în funcție de context. Și el a fost adesea lăudat pentru modul în care se îmbracă și este considerat un exemplu de urmat.

Cât privește cariera sa, Pitt a jucat într-o mulțime de roluri. Seven, 12 Monkeys, Fight Club, seria Ocean’s, Babel, Fury, Moneyball și Inglorious Bastards sunt câteva dintre filmele de referință. A jucat în multe filme istorice, cum ar fi Fury și Inglorious Bastards, dar unul care i-a rămas în suflet a fost Troy (2004), în care l-a interpretat pe Ahile. Este un film inspirat din Războiul Troian, un
eveniment istoric neconfirmat, dar din care au rezultat numeroase filme, documentare și jocuri.

Pe lângă filmul de succes Troy, există și jocuri video inspirate din Războiul Troian, cel mai cunoscut fiind A Total War Saga: Troy, sub semnătura celor de la Sega. Iar cum industria de cazino a realizat o mulțime de jocuri inspirate din evenimente istorice, și despre Războiul Troian există câteva sloturi. Printre cele mai bune se evidențiază Age of the Gods: Epic Troy, un slot care se bucură de aprecierea celor care se distrează cu jocurile din categoria NetBet jackpot (L1160651W000195 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!), în care simbolurile principale sunt Paris și Elena, alături de luptătorii implicați în Războiul Troian.

Ryan Gosling


Prezența lui Ryan Gosling nu trece niciodată neobservată. Actorul adoră să se îmbrace elegant, uneori și în culori care ies în evidență. De fapt, în filmul Crazy, Stupid, Love a jucat rolul unui bărbat elegant, cu succes la femei, care ajută un nou prieten trecut de 40 de ani să redescopere frumusețea vieții. Alte filme de succes din cariera lui Ryan Gosling sunt The Notebook, Gangster Squad, The Big Short, La La Land și Barbie, ultimul având încasări ce au trecut de 1.4 miliarde de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *