Târgul Reclothing - Ediția De Toamnă

Târgul ReClothing te așteaptă la o nouă ediție în care hainele, pe care nu le mai porți, dar sunt într-o stare bună, primesc o nouă șansă.

A venit momentul să-ți pregătești garderoba și să faci parte dintr-o schimbare pozitivă! #ReClothing, târgul preferat al iubitoarelor de modă sustenabilă, se întoarce între 30 octombrie și 2 noiembrie la Iulius Mall Cluj-Napoca. 

De ce să participi la Târgul ReClothing

Cu peste 1.000 de articole vestimentare disponibile, este locul ideal pentru a găsi noi comori pentru garderoba ta. Dar #ReClothing este mai mult decât un simplu târg de haine; este o platformă care promovează donarea, reciclarea și reutilizarea hainelor și textilelor, contribuind astfel la prevenirea deșeurilor și reducerea poluării. 

Aici vei găsi haine de calitate și modele unice, și, cel mai important, sesiunea ta de shopping va avea un impact pozitiv la nivel global. Prețurile articolelor vestimentare pornesc de la 15 lei.

În plus, banii strânși în cadrul târgului vor fi direcționați către proiecte educaționale derulate de către JCI Cluj, astfel că fiecare achiziție aduce un beneficiu pentru comunitate.

Te întrebi ce poți găsi la ReClothing – târg de toamnă, ediția 2023? Un mix de ținute elegante și chic, perfecte pentru sezonul rece.

Găsești pulovere pufoase, sacouri versatile și paltoane clasice pentru a-ți completa outfiturile. Și pentru că detaliile fac diferența, nici accesorii precum eșarfe sau pălării nu lipsesc. Însă la târg vei găsi mai mult decât haine – vei găsi povești, stil și oportunitatea de a face alegeri sustenabile în modă.

Ne vedem între 30 octombrie și 2 noiembrie la Iulius Mall Cluj-Napoca. Mai multe detalii găsești pe pagina evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *