Casual De Toamnă Stil Masculin

Având în vedere că au scăzut temperaturile vreau să îți ofer câteva opțiuni pentru a te îmbrăca casual de toamnă din punct de vedere al materialelor precum și cromatic. Toamna este un anotimp dificil deoarece este foarte înșelător din punct de vedere al vremii. Fie plouă, fie bate vântul, fie e rece, fie e soare. Din acest motiv sunt șanse slabe să te îmbraci subțire. Ținutele pe care le purtăm trebuie să fie confortabile indiferent de locul unde ne aflăm.

Combinații casual de toamnă

Astfel, am trecut pe la Gant deoarece îți oferă o varietate mare în layering din punct de vedere al materialului, texturii și a gamei cromatice. Despre layering voi reveni în următorul articol și acum aș vrea să ne concentrăm asupra ținutelor pe care le-am creat. 

Vesta rezolva cea mai mare problemă și anume te ajută la confortul termic. Este suficient de călduroasă, dar îți oferă și libertate de mișcare. Restul elementelor mă ajută să păstrez o ținută echilibrată din punct de vedere al stilului. Dacă în partea de sus avem doar elemente sport-casual jos am ales elemente precum pantaloni chino și ghete. Acest echilibru este accentuat și de faptul că avem cele două nuanțe neutre pe care le întâlnim în ținutele formale sau business.

Tinuta Gant De Toamna

Citește articolul mai departe despre combinații casual de toamnă aici.

1 thoughts on “Combinații casual de toamnă

  1. julia spune:

    Foarte interesant articolul, multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *